Kategorier

Burnex 100 kap.

Dalblads

Hjälp din kropp på traven, kämpa mot det envisa underhudsfettet!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 236 kr

Ett naturligt tillskott för dig som kämpar mot de överflödiga kilona. Tyvärr finns det idag inga produkter på marknaden som på kort tid och utan ansträngning av användaren kan göra så att kilona rasar, även om reklamen många gånger lovar det! Men med bra kostvanor och regelbunden motion finns det ändå bra fettförbränningsprodukter som kan hjälpa dig på vägen. Burnex från Dalblads är en av dem!

Burnex innehåller en kombination av naturliga råvaror för viktkontroll. Formulan är speciellt framtagen för att underlätta upptaget av alla de aktiva ämnen som har erkända egenskaper som fettförbrännande, prestationshöjande samt med uppiggande och stimulerande effekt:

Grönt te extrakt: Grönt te har fått mycket uppmärksamhet tack vare forskningsrapporter som har påvisat dess positiva hälsoeffekter. Grönt te innehåller rikligt med antioxidanter, garvämnen, vitaminer och mineraler. Förutom läkande effekter så kan grönt te användas för att gå ner i vikt eftersom det har hungerdämpande egenskaper samt sätter igång magen.

Guarana extrakt: Guarana är en form av naturligt koffein som är mycket snällare mot kroppen än t. ex det koffein man finner i kaffe. Guarana påverkar det centrala nervsystemet och förebygger bl. a trötthet och uppbyggnad av mjölksyra i muskler. Det fungerar även utmärkt som hungerdämpare.

Koffein: Finns naturligt i 63 olika växter runt om i världen och är en av det mest uppiggande ämnet på marknaden. Koffein stimulerar kroppens centrala nervsystem bl. a genom att använda fettet som bränsle samtidigt som det frigör adrenalin. Koffein utvidgar även blodkärlen och höjer muskulaturens arbetsförmåga.

Ginseng: Innehåller ginsenoider som ökar den fysiska och psykiska prestationsförmågan. Traditionellt har roten använts i flera tusen år i Kina som stimulerande medel. Ginseng är en s.k adaptogen. Adaptogener återställer jämvikt i kroppen och stärker kroppens förmåga till anpassning vid stressituationer.

Cayenne peppar: Stark krydda som höjer kroppstemperaturen och reducerar därmed kroppsfettet.

White willow bark: Kallas ofta för naturligt aspirin. White willow verkar lindrande mot reumatiska problem, led- och muskelsmärtor. Precis som aspirin har white willow bark en gynnsam effekt för fettförbränningen och ökar därmed viktminskningen.

Magnesium: Ämnet påverkar över 300 s.k enzymatiska reaktioner som styr de livsviktiga funktionerna i kroppens celler. Hjärnan, hjärtat, musklerna och magen behöver alla magnesium för att fungera på bästa sätt och mineralen spelar också en central roll i uppbyggnaden av skelettet.

Dosering: 1-2 kapslar max två gånger per dag. Intas 1 timme före fysisk aktivitet eller 1 timme före frukost. Drick rikligt med vatten och ät regelbundna måltider för bästa effekt. Dalblads Burnex är uppiggande och bör inte intas innan sänggående! Bör ej användas mer än 8 veckor i sträck och rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas.OBS! Förvaras oåtkomligt för barn. Bör ej användas av gravida eller ammande kvinnor, om du har högt blodtryck, lider av diabetes eller har hjärtproblem. Använd heller inte produkten i samband med tävling eftersom den innehåller koffein.

Innehåll per kapsel:
Grönt te extrakt 187mg
Guarana extrakt 22% 125mg
Koffein anhydros 63mg
Sibirisk ginseng 47mg
Cayenne peppar 31mg
Svartpeppar piper nigrum 5mg

Ingredienser: Grönt Tee Extrakt (camellia sinensis), Guarana Extrakt 22%, Koffein Anhydros, Sibirisk Ginseng, Cayenne pepper, Svartpepparextrakt, Magnesium Lactat. Kapselskal: Cellulosa

Antal: 100 kapslar á 500 mg


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499