Kategorier

Caffeine 200, 90 kapslar

Okygen

Naturligt och säkert tillskott för fokus, energi och termogen effekt!

Lagerstatus: Slut i lager

89 kr 79 kr

200mg koncentrerat koffein per kapsel!

Okygen Caffeine 200 består av vattenfritt koffein, ett naturligt ämne som har många fördelar för dig som idrottare, men egentligen för alla aktiva människor. Detta ämne är det populäraste energistimulerande ämnet i världen och främjar både fokus, reflexer och en känsla av ny kraft. Koffein från Okygen kan också användas för sin termogena och vätskedrivande effekt för dig som önskar öka fettförbränningen.

  • 200 mg rent koffein per kaspel!
  • Uppiggande egenskaper!
  • Termogen effekt!
  • Snabb och lättillgänglig energikälla!

Många är nöjda med sin dagliga dos av koffein från sina koppar kaffe, men du får dricka bra många koppar för att komma upp i 200-400mg, och kaffet har fler biverkningar.. Stort kaffeintag kan föra med sig missfärgning av tänderna, magbesvär och om du dricker ditt kaffe med socker eller mjölk blir ditt kaloriintag högre än beräknat. Med rent caffeine anhydrous från Okygen får du i dig en rejäl dos utan krångel och utan oönskade kalorier.

Caffeine 200 är en naturlig produkt som är itllverkade direkt från rena kaffebönor. Effektivt, säkert och smidigt!

Kvantitet: 90 kapslar.
Portionsstorlek: 1 kapsel.
Portioner per förpackning: 90 portioner.

Dosering: Intag 1-2 kapslar dagligen, helst i samband med måltid. Låt tre till fyra timmar gå mellan portionerna. Överskrid inte 2 kapslar om dagen.

Innehåll per portion (2 kapsel)
Koffein 400 mg

Ingredienser: Vattenfritt koffein, förtjockningsmedel (mikrokrystallin-cellulosa), ytbehandlingsmedel (gelatin), klumpförebyggande medel (kalciumfosfat, magnesiumstearat).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499