Kategorier

Cake in a cup, 75g

Funksjonellmat

Bakelse med smak av kola och choklad!
Färdig på en minut!

Lagerstatus: Slut i lager

25 kr

Äntligen kan du råda bot på sötsuget utan ångest!

Hur ofta händer det inte att du sitter hemma och myser på kvällen, men sötsuget kickar in och plötsligt vill du bara ha en chokladbit..? Här är svaret. Cake in a cup från Funksjonellmat är en kalorisnål, proteinrik bakelse som är klar på endast en minut!

Chokladbakelsen som har en härlig smak av choklad och kola är helt fri från tillsatt socker, gluten och ägg vilket gör den till en njutning som är tillgänglig för de flesta. 

Tillagningsprocessen är så pass enkel och snabb att du kan råda bot på sötsuget innan det förstört kvällen. Blanda hela påsens pulver med vatten i en kopp och kör på full i effekt i en mikrovågsugn i ca 1 minut för att sedan avnjuta en härligt saftig bakelse utan dåligt samvete.

  • Hög proteinhalt.
  • Väldigt lite kalorier jämfört med vanliga chokladbakelser.
  • Fri från gluten, socker och ägg.
  • Njutning med gott samvete.

Tillagning i mikrovågsugn: Blanda påsens innehåll med en halv (½) dl vatten i en kopp och kör på max effekt i mikron i ca 1 minut. Avnjut sedan hela med gott samvete, eller dela den med din partner.

Tillagning i ugn: Grädda blandningen i en passande eldfast form på 175 grader i 20-25 minuter, beroende på hur fast du önskar konsistensen.

Cake in a cup är visserligen en färdig njutning, men går självklart utmärkt att kombinera med andra njutningar för att maximera upplevelsen. Några populära varianter att blanda det med är hackade nötter, sockerfri choklad, bär, steviadroppar. Det går också att byta ut vätskan mot mjölk eller kaffe för en mildare eller skarpare smak. Eller varför inte avnjuta kakan till lättglass, vispgrädde eller keso?

Ingredienser: Mjöl, (mandel, sesam, majs), sötningsmedel: Sukrin (erytritol), fiber (resistent majsstärkelse, inulin), fettpulver (kokosfett, glukos, mjölkprotein, stabilisator: trifosfat, antiklumpmedel: dikalciumfosfat), ärtprotein, gräddpulver, kakao, modifierad potatisstärkelse, hevemiddel (bikarbonat, difosfat), salt, emulgator: mono-och diglycerider, sötningsmedel: sucralos, arom.

Näringsvärde per 100g
Energi 193kcal
807kJ 
Fett
varav mättat fett 
9,0g
5,9g 
Kolhydrat
varav sockerarter
varav polyoler
Netto kolhydrater 
19,6g
2,2g
9,1g
10,5g 
Kostfiber 11,5g
Protein 11,8g
Salt 1,8g

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499