Kategorier

Body Trim Pyruvate, 300g

Self Omninutrition

100% Kalciumpyruvat
Idealisk fettförbränning

Lagerstatus: Slut i lager

249 kr

Self Body Trim Calcium Pyruvate 300 gr

Minskar kroppens fetthalt och förbättrar kroppssammansättningen genom att påverka fettförbränningen och viktminskningen till det bättre. Intag av pyruvat i form av kalciumpyruvat ökar energin, muskelkraften och uthålligheten under diet, därmed ökar du motivationen.

Pulverlösning. Kalciumpyruvat 100%.

Calcium Pyruvate delar i magen upp sig till Pyruvate och kalcium. Pyruvatet hjälper din kropp att omsätta fett. Faktum är att pyruvate är helt nödvändigt för att fett ska kunna omvandlas till energi vilket sker i den så kallade Citronsyracykeln.

Pyruvat bildas naturligt i kroppen av kolhydrater eller aminosyran alanin.

Under en lågkolhydratdiet kan det således vara en mycket god ide att använda sig av pyruvattillskott. Du får då möjlighet att utnyttja mer energi från fett vilket gör att du kan äta mindre kalorier och gå ned snabbare i vikt. Dessutom kan du fortsätta att träna precis som om du åt kolhydarter.

En stor fördel är också att pyruvat inte ökar blodsockret eller insulinnivåerna trots att det ger dig lika effektiv energi som druvsocker.

Dosering:
Inta före träningen eller som ett dagligt tillskott under diet för bästa effekt. Blanda 1 skopa ca 5g i 2 dl i vatten eller juice.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499