Kategorier

Calmag 120 tabs

WNT

Kalcium, magnesium och vitamin D

Lagerstatus: Slut i lager

149 kr 135 kr

Calmag Tabs 120

Avancerat kalciumtillskott

Calmag Tabs innehåller en sammansättning av kalcium, magnesium och vitamin D vilka samverkar på ett bra sätt. Kalcium och magnesium bidrar till upprätthållandet av skelett och tänder samt normala muskel- och nervfunktioner.

Magnesium bidrar också till att minska trötthet och utmattning så att du orkar det där lilla extra! Kalcium, vitamin D och magnesium är alla viktiga för att upprätthålla en normal benstomme Kalcium och magnesium är viktigt för normala neuromuskulära nervfunktioner Vitamin D bidrar till ett normalt upptag av kalcium och har betydelse för bl.a. immunsystemet. Vitamin D har också en roll i kroppens celldelningssystem.

Doseringsförslag: Intag 1 tablett i samband med frukost och middag.
Ingredienser: kalciumkarbonat, magnesium (magnesiumoxid, magnesiumcitrat), klumförebyggande medel (fettsyror, magnesiumsalter av fettsyror), fyllnadsmedel (mikrokristallinsk cellulosa), ytskikt (hydroxipropylmetylcellulosa, renat vatten, vegetabiliskt glycerin), stabiliseringsmedel (tvärbunden natriumkarboximetylcellulosa), emulgeringsmedel (sojalecitin, kolekalciferol).

Innehåll per 1 tablett/1 portion

Kalcium
-från kalciumkarbonat 
500 mg
Magnesium
- från magnesiumcitrat och
magnesiumoxid 
250mg
Vitamin D
-från kolekalciferol 
5µg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499