Kategorier

Calmag Plus 120 kap.

Twinlab

Kalcium komplex
En unik sammansättning

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 189 kr

Calmag Plus 120 kap.

CALMAG PLUS
består av en unik sammansättning av näringsämnen som behövs för ett starkt skelett. Innehåller kalcium, magnesium och vitamin D tillsammans med spårämnena bor, zink, mangan och koppar som alla är nödvändiga för funktionen av en lång rad enzym involverade i benmetabolismen.
 
TWINLAB CALMAG PLUS innehåller en kombination av tre naturliga kelaterade former av bor med hög nyttjandegrad i kroppen. Bor är ett mineral som har stor betydelse för benmetabolismen och studier har visat att bor effektiviserar upptag och metabolism av kalcium. Betain HCL är tillsatt för att förbättra absorptionen av kalcium och magnesium. Innehåller även vitamin D för ökad kalciumabsorption från tarmen.
 
Fördjupning: Kalcium bygger upp och stärker ben och tänder, reglerar hjärtrytm, förbättrad sömn, reglerar passagen av näringsämnen in och ut genom cellväggarna, behövs för blodets levringsförmåga, involverad i nervsystemets funktion, reglerar musklernas och hjärtats sammandragning, balanserar blodtrycket, viktigt för leverns funktion och kan enligt studier minska risken för tjocktarmscancer samt reglera kolesterolnivån i kroppen. Magnesium påverkar nervimpulser, muskelsammandragningar, hjärtrytmen och har även en positiv inverkan på sårläkning. Under perioder av stark stress kan man förlora mer än hälften av sitt magnesiumlager. När man dricker en Coca Cola förlorar man cirka 150 mg magnesium. Bor behövs i små mängder för att metabolismen av kalcium, magnesium och fosfor ska fungera, involverad i hjärnans funktion och viktig för bentillväxten.


 

  • Högdoserat kalcium-tillskott
  • Stärker ben och tänder
  • Med magnesium och vitamin D
  • Med spårämnen viktiga för skelettet


DOSERING
Fyra kapslar intas dagligen. Två kapslar i samband med frukost och två kapslar i samband med kvällsmål.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499