Kategorier

Carbex 2kg

Dalblads

Ett genomtänkt kolhydrats-komplex! Optimerat för din muskeltillväxt och återhämtningsförmåga.

Lagerstatus: Slut i lager

445 kr 356 kr

Består av Maltodextrin, Dextros, Trehalos, Erytinol och Palanitos. Carbex från Dalblads™ tas upp snabbt och bevaras under en längre tid i kroppen. Dalblads Nutrition produktutveckling har arbetat under en längre tid med några av Sveriges mest framstående näringsfysiologer för att ta fram en fulländad kolhydrateskälla.

Basen i Carbex är maltodextrin som är en lättsmält kolhydratkälla som tas upp snabbt utan att ge magproblem. De övriga fyra källorna är glukos, trehalos, erytritol och isomaltosos. Glukosen hjälper till att höja blodsockret snabbt och ger en omedelbar energiboost till dina muskler och hjärna. Nackdelen med för mycket glukos är att den binder för mycket vätska i magen och då kan upptaget faktiskt påverkas negativt. Detta har Dalblads tänkt på och™ har använt en väl avvägd mängd glukos för maximal återhämtningseffekt. Eftersom både maltodextrin och glukos höjer blodsockret snabbt är risken stor att blodsockret faller snabbt efter intaget. Därför är Carbex berikad med trehalos och erytritol som båda ger energi som räcker länge. Som en extra bonus fungerar trehalos som en skyddande antioxidant och erytritol ökar inte halterna av prestationshämmande insulin, vilket de flesta andra kolhydrater gör.

Dessutom är denna produkt berikad med isomaltos. Isomaltos (Palatinos™) är en sockerart som finns naturligt i honung och tros ligga bakom många av de gynnsamma effekterna från honung. Palatinos™ har kopplats till viktminskning i flera studier och har en gynnsam effekt på insulinfunktionen.

Upplev fördelarna med CARBEX!™ 

  • • Ökade fysiska prestationer 
  • • Ökad mental fokus 
  • • Förbättrad återhämtning 
  • • Ökad styrka 
  • • Minskad muskelnedbrytning 

Doseringsrekommendation: 1 dl pulver (ca 70 g) till 2-3 vätska före eller efter träning.

Näringsvärde per 100g och en portion (70g)
Kcal 310 210
kJ 1300 910
Protein <0,5g <0,5g
Kolhydrater 77g 54g
varav sockerarter 50g 35g
Fett <0,5g <0,5g
varav mättat fett <0,5g <0,5g
Kostfiber <0,5g <0,5g
Natrium 0,05g 0,03g

Ingredienser: maltodexrtrin, dextros, erytritol, isomaltulos, trehalos.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499