Kategorier

Casein Fusion, 908g

BioTech USA

Kaseinprotein av hög kvalitet.
Goda smaker, goda resultat!

Lagerstatus: Slut i lager

360 kr 298 kr

Allt dina muskler behöver för underhåll över natten.

Casein Fusion från BioTech USA är ett premium-protein i sin fulla bemärkelse. Proteinet är framtaget i BioTech USAs labb och har optimerats för dig som söker ett nattprotein av högsta kvalitet. Den höga proteinhalten i kombination med den mycket låga fett -och kolhydratshalten gör att proteinpulvret passar utmärkt både för dig som vill bygga muskler, men också för dig som vill träna bort onödigt fett.

Casein Fusion innehåller alla de aminosyror som din kropp behöver för att reparera dina muskler över natten och optimera den anabola och antikatabola effekten.

Nöj dig inte med vanligt kaseinprotein. Casein Fusion består av ett professionellt komplex av mjölkproteinkoncentrat och kalciumkaseinat som med sitt långsamma upptag ser till att dina muskler får aminosyretillförsel under hela natten!

  • Grymt goda smaker!
  • Hög andel BCAA!
  • Högkvalitativa råvaror!
  • Optimerat för användning före läggdags!

Rekommenderad dosering: Blanda 1 dos (30 g) av produkten med 350 ml vatten eller lättmjölk. Intag som mellanmål eller före läggdas. Använd shaker för att uppnå bästa möjliga kvalitet.

Innehåll per förpackning: 908g - 30 portioner.

Näringsvärde per 30g 100g
Energi 108kcal 361kcal
Fett
varav mättat 
0,87g
0,39g 
2,9g
1,3g 
Kolhydrater
varav sockerarter 
1,3g
0,6g 
4,3g
2,0g 
Protein 23,4g  78g
Salt 0,19g 0,64g

Näringsvärden kan variera lite mellan smakerna.

Ingredienser: Amino Night Blandning 89% (mjölkproteinkoncentrat, kalciumkaseinat), fettreducerat kakaopulver (10 till 12% fetthalt), förtjockningsmedel (natriumkarboximetylcellulosa), smakämne, sötningsmedel (sukralos), stabiliseringsmedel (kaliumfosfat), anti- förebyggande medel (kiseldioxid), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror), färg (karotener).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499