Kategorier

CellXpand Multisystem, 1,2kg

Self Omninutrition

Kraftfull preworkout som bidrar med pump, styrka och återhämtning.
Koffeinfri!

Lagerstatus: Slut i lager

449 kr

Komplett pre-workout med kraftfullt innehåll!

CellXpand Multisystem från Self Omninutrition är en välfylld rackare som inte snålar med koncentration eller innehåll. Med potenta doser av flera erkänt prestationshöjande ingredienser som kreatinmonohydrat, betaalanin, citrullin m.fl. ger denna PWO en rejäl energi-boost inför passet, men tar också hand om och vårdar kroppen efter träningen. 

Förutom prestationshöjande innehåll är CellXpand även spetsad med BCAA, kolhydrater, vitaminer och mineraler för att ge din kropp de näringsämnen som ofta behövs extra av i samband med hård träning. BCAA hjälper dig att maximera muskeltillväxt och minimera katabolism, vilket är mycket viktigt för dig oavsett om du vill bygga eller deffa. 

  • Kraftfull PWO med potenta ingredienser
  • Goda smaker
  • Koffeinfri formula
  • Minskar mjölksyran
  • Främjar vätskebalansen och uthålligheten
  • Förbättra återhämtningsförmågan

Kolhydrater i samband med träning är rätt, alltid. Snabb energi som går direkt ut till musklerna när de behöver det som mest. De mineraler som är tillsatta hjälper kroppen att bibehålla en god elektrolytbalans, så du ej blir uttorkad eller drabbas av kramper.

Self CellXpand Multisystem erbjuder helt enkelt ett komplett system för din kropp att utnyttja före, under och efter träningspasset. Det är som en kraftfull pwo kombinerad med en grym BCAA och ett förstklassigt vätskebalanserande vitamin/mineralkomplex som samtidigt hjälper dig med återhämtningen. Inte illa!

Kvantitet: 1,2 kg
Portionsstorlek: 50g
Portioner per förpackning: 24 portioner 

Dosering:  2 skopor blandas med ca 500 ml vatten och intages 30-40 minuter före träning.

Näringsvärde per portion (50g) Per 100g
Energi 200 kcal/960 kJ 400 kcal
Fett 0 g 0 g
Kolhydrater
 varav sockerarter
25 g
4 g
50 g
8 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0,25 g 0,5 g
Vitamin C
Vitamin D
Vitamin B6
500 mg (625%)
25 mcg (500%)
9,5 mg (680%)
Innehåll per 50g (1 portion)
Creatine Monohydrate 6 g
L-citrulline 2,5 g
L-leucine 2,5 g
L-alanine 1,5 g
Beta-alanine (carnosine pre-cursor) 1,5 g
L-isoleucin 1,25 g
L-valine 1,25 g
DL-phenylalanine 1 g
Taurine 1 g

Ingredienser: Maltodextrin, kreatinmonohydrat, citrulline-DL-malate, l-leucine, l-alanine, beta-alanine, l-isoleucine, l-valine, surhetsreglerande medel (E296, E500, E341), DL-phenylalanine, taurine, askorbinsyra (Vit C), salt, magnesiumcitrate, kalium, kalcium, arom, sötningsmedel (E955, E950), färgämne (E101), pyridoxine-Hcl (vit b6), cholecalciferol (Vit D).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499