Kategorier

CellXpand Zero Carbs

Self Omninutrition

Pre-Workout Booster
Inga kolhydrater tillsatta

Lagerstatus: Slut i lager

559 kr 459 kr

Många som tränar men inte tävlar i något kanske inte känner att de behöver något prestationshöjande, vilket är ett stort misstag då man genom att höja sin prestationsförmåga under varje enskild träning också får ett bättre långsiktigt resultat.
 

  •     Explosiv styrka
  •     Förbättrad mjölksyratålighet
  •     Ökad uthållighet
  •     Kraftigare muskelpump
  •     Förbättrad fokusering
  •     Resultat


Många som tränar men inte tävlar i något kanske inte känner att de behöver något prestationshöjande, vilket är ett stort misstag då man genom att höja sin prestationsförmåga under varje enskild träning också får ett bättre långsiktigt resultat. Det finns många produkter på marknaden som innehåller de prestationshöjande substanserna kreatin, arginin och beta-alanin. Detta är en välbeprövad och påtagligt prestationshöjande trio. SELF-Omninutrition har tagit denna klassiker och gjort en modern blandning med nya förbättrade varianter av substanserna och ytterligare ämnen som förbättrar upptaget och funktionen. I CellXpand finns alfa-ketoglutaratbundet arginin och kreatin som dels ger ett bättre upptag i magtarmkanalen och dels tas upp bättre in i muskelcellerna.

För att du ska prestera bra under träningen krävs det inte bara att musklerna fungerar bra, du måste även ha viljan och psyket att träna hårt. Neuroakticin i CellXpand hjälper dig att fokusera och gör dig piggare och mer motiverad.


Så fungerar CellXpand steg för steg:

1. Ämnena i Cellxpand tas upp i tunntarmen och går ut i blodet.

2. Kreatin går in i muskelcellerna och ökar mängden ATP som ger energi åt muskelarbete.

3. Arginin-AKG används av ett enzym för att bilda kväveoxid som vidgar blodkärlen i de arbetande musklerna. Detta förbättrar transporten av näringsämnen till muskeln och transporten av mjölksyra från muskeln.

4. beta-alanin motverkar försuring i musklerna under träning som i annat fall hämmar muskelfunktionen. För att beta-alanin ska fungera krävs aminosyran histidin som själfallet också finns i CellXpand.

5. Tyrosin är en naturlig aminosyra som bland annat bildar adrenalin och dopamin i kroppen vilket gör dig starkare och mer motiverad att träna. Dessutom ökar det fettförbränningen genom att öka mängden av hormonet T3 i kroppen.

6. Koffein ökar den fysiska prestationsförmågan genom att frisätta fett från fettcellerna vilket ger mer energi till muskelarbete. Koffein gör dig också piggare genom att blockera de så kallade adenosinreceptorerna i hjärnan.

7. Salicin ökar smärttröskeln och gör att du kan träna hårdare.

8. Vitamin B6 är absolut nödvändigt för omsättningen av aminosyror i kroppen och ökar därmed effekten av hela produkten.

Så använder du CellXpand:
En portion 15 min innan träningen. Finns i smakerna Orange Twang och Peach Melba 800g