Kategorier

Celsius, 335ml

Celsius

God dryck med goda egenskaper!
Njut av din diet med en härlig dryck som hjälper dig på traven!

Lagerstatus: Slut i lager

25 kr

Mirakeldrycken som både är god och användbar!

Celcius är den dryck som slog igenom som kaloriförbrännande dryck. Den har vetenskapliga studier i ryggen, som bevisar att den inte bara ökar dina energinivåer, utan också hjälper kroppen att förbränna mer kalorier. Om man tittar på studierna som gjorts på celcius så är resultaten imponerande. De visar att ämnesomsättningen höjs med upp till 12% under en 3-4 timmars period. Detta motsvarar ca 100 kalorier!

Drycken verkar även energigivande och gynnar uthållighet, muskeltillväxt och fettförbränning i samband med träning. Celcius fungerar utmärkt som ett nyttigt alternativ till andra onyttiga drycker som saft eller läsk. Innehåller endast naturliga ingredienser och är helt fri från konstgjorda färgämnen, smakämnen och konserveringsmedel. Kombinera celcius med regelbunden träning och hälsosam kost och du kommer att nå dina mål fortare än du tror!

Var dock försiktigt med att inta drycken i samband med sänggående om du är känslig för koffein, sömnen skall man vara rädd om! Sötningsmedlet i Celsius är Sukralos. Detta ämne påverkar inte insulinnivåerna! Finns nu i sex uppfriskande smaker, varav fyra är kolsyrade och två är utan kolsyra.

Kolsyrade: Cola, Citron-Lime, Apelsin, Vilda bär.

Utan kolsyra: Persika/Mango, Jordgubb Kiwi

Dosering: Drick gärna före träningen för en ökad prestationsförmåga, men fungerar lika bra till lunchen eller när du är hemma och tar det lungt. Serveras väl kyld!

Information: Celcius bör inte tas på fastande mage och bör inte brukas av gravida/ammande kvinnor. Rekommenderas inte heller till barn under tolv år eller i större dos är tre burkar/dag. Hög koffeinhalt: 56 mg/100 ml.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499