Kategorier

Ceres Tights

Gainx

Mångsidiga träningstights i elegant och modern design!

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr 149 kr

Träningstightsen för dig som älskar träning i alla dess former!

Ceres Tights från Gainx är tillverkade av ett mjukt och stretchigt tyg av nylon och elastan som ger ett bra stöd, hög komfort och en följsam passform. Finns i elegant helsvart design med en diskret och snygg logotyp på höften. Träningstightsen finns även i en snygg och unik design med grå grund i två nyanser samt kontrastfärgad midja i blått eller rosa. 

  • Mjukt, bekvämt och flexibelt material
  • Följsam passform som framhäver dina bästa former
  • Hög midja som håller träningstightsen på plats
  • Elegant och praktisk ficka på sidan

Gainx Ceres Träningstights har flera genomtänkta detaljer för att göra dem ännu bättre! Förutom den snygga och höga midjan och den figurframhävande designen är dessa tights försedda med en praktisk ficka som är lagom stor för en telefon eller musikspelar. Perfekt för att hålla rätt på grejerna under träningspasset! Ceres Tights är framtagna för träning och passar lika bra på gymmet som i löpspåret, yogapasset eller crossfit-boxen. De fina och lättmatchade färgerna gör valet av resterande träningskläder enkelt, då de passar till det mesta.

Material: 87% Nylon, 13% Elastan
Passform: Följsam

Om du står mellan två storlekar står valet mellan vilken typ av passform man föredrar. För en tightare passform kan du gå ned en storlek, för en lösare passform rekommenderar vi att du går upp en storlek på dina träningstights. Om måtten för bröst och midja motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i midja, men Medium i bröst) föreslår vi storleken som passar för bröstmåttet. Om måtten för höft- och midjemått motsvarar två olika storlekar (exempelvis Small i höftmått och Medium i midjemått) föreslår vi storleken angiven för höftmått.