Kategorier

CFT Recovery 1.75kg

BMR

En komplett återhämtningsprodukt.

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr 249 kr

BMR CFT Recovery 1,75kg

En komplett återhämtningsprodukt för dig som tar din träning på allvar! På bara en portion får du i dig högkvalitativt protein, eaa, kreatin monohydrat och kolhydrater i form av maltodextrin. Denna optimala blandning ser till att din kropp gynnas maximalt av anabola och antikatabola effekter. Dessa påverkar flera funktioner positivt, bland andra; Proteinsyntesen, muskelpumpeffekten, insulinproduktion och näringstillförsel till musklerna.

Med CFT Recovery behöver du inte längre köpa på dig mängder av olika tillskott för att tillgodose kroppens olika behov. Förr har du behövt kompromissa, och använda produkter som kanske inte är helt optimala för återhämtning, i brist på annat. T.ex gainer, som ofta innehåller för mycket kolhydrater och kaloriet har dominerat marknaden inom återhämtning. Med CFT recovery bryter vi denna trend och startar en ny era, där renodlade kosttillskott dominerar återhämtningsmarknaden, för maximal prestation och prisvärdhet.

Kroppen behöver aminosyror för att öka proteinsyntesen. Detta är nyckeln till reparationen av muskelvävnad. Kroppen behöver också kolhydrater och kreatin för att ladda kroppens energisystem (ATP). Dessa ämnen förhindrar muskelnedbrytning samtidigt som de ökar din potential för muskeltillväxt och optimerar din återhämtning.

Det räcker med en portion av CFT Recovery för att effektivt öka inlagringen av näring till muscelcellerna för alla viktiga processer. Det här är kosttillskottet för dig som är trött på halvdana tillskott, och som inte vill kompromissa. Med denna produkt kan du garantera att du får ut maximalt av din träning, utan att behöva köpa flera olika produkter.

Doseringsanvisningar: 2 rågade skopor (skopa finns i förpackningen) = 70 g pulver. Blanda med 2-3 dl vatten eller lättmjölk i en shaker. Skaka tills allt pulver är upplöst. Ta 1-2 portioner per dag eller som rekommenderas av din dietist.

Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten. Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Ej för personer under 18 år. Skall ej användas av gravida eller ammande. Rekommenderad dosering bör ej överskridas. Håll utom räckhåll för barn.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499