Kategorier

Chela-Zink

Olimp

Förbättrad fysisk förmåga
Viktig komponent!

Lagerstatus: Slut i lager

89 kr

Chela-Zink 30 caps


Detta kosttillskott innehåller en mycket lättupptaglig typ av mineralet zink – aminosyrechelaterad zink. Zink är ett mikronäringsämne som bland annat är ansvarigt för normal hormonproduktion, vitalitet, fysisk hälsa och sexuell potens. Det stödjer normal funktion hos reproduktionssystemet, blodcirkulationen och kroppens immunförsvar.
 
Varför är zink ett sådant viktigt mineral för hälsan?
Det beror på de otal funktioner som detta mineral deltar i i vår kropp. Zink är en viktig komponent i över 200 enzymer som deltar i otaliga metabola processer. Brist i kroppen på detta ämne leder till försämrad fysisk förmåga, ökad mottaglighet för infektioner, benskörhet, minskad sexuell potens, försämrad kvalitet på hår hud och naglar. I ett flertal studier har dold zinkbrist upptäckts, vilket tyder på att det kan vara klokt att använda ämnet som kosttillskott 
 
Är det sant att zink förbättrar potensen hos män?
Ja. Det är ingen tillfällighet att man finner höga koncentrationer av detta mineral i mannens genitalier, prostata och sädesvätska. Av alla vävnader och kroppsvätskor, innehåller sädesvätskan den högsta koncentrationen av mineralet. Tillskott av detta mineral element spelar en av de viktigaste rollerna i hormonsystemet. Närvaron av zink är nödvändig för testosteronproduktion och utveckling/funktion hos testiklarna. Studier pekar på att även mild zinkbrist kan leda till nedsatt sexuell lust och förmåga. Ett tillskott kan därmed ge en förbättrad spermiekvalitet och ökat intresse för sex. 
 
Vem ligger i riskzonen för att få zinkbrist?
Gamla, sjuka, barn och ungdomar är speciellt utsatta för risk att få brist på detta mineral. Sänkta nivåer av detta ämne uppvisas i patienter med lever och njursjukdom samt de som brukar alkohol eller är utsatta för hög stressnivå. Typiska tecken på zinkbrist är aptitlöshet, lätt att få svampinfektioner, virus och bakteriella infektioner och ett allmänt nedsatt immunförsvar.
 
 
Varför OLIMP CHELA ZINK?
OLIMP CHELA ZINK använder en mineralform som mottagit Golden ALBION® Medal. Detta borgar för en exceptionellt effektiv verkningsgrad. Endast produkter med denna logo ger den högsta biotillgängligheten i kroppen och är i detta avseende överlägset andra produkter på marknaden.

Kosttillskott innehållande mineralet zink bundet till en aminosyra. 
Portionsstorlek: 1 kapsel
Rekommenderad användning: 1 kapsel dagligen efter måltid. Överskrid inte rekommenderat dagligt intag.
 
Näringsvärde                                                1 kapsel
Zink aminosyrakelat Albion Chelazome®150 mg
varav zink                                                        15 mg 150% RDI*
*Rekommenderat dagligt intag
 
Ingredienser: zink aminosyrakelat Chelazome® (zinkbisglycinat), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), fyllnadsmedel (mikrokristallinisk cellulosa), kapsel - gelatin.
 
Viktigt: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvara torrt och svalt och utom räckhåll för små barn.

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499