Kategorier

Chitosan 60caps

Olimp

Bibehåll din hälsosamma kolesterolhalt!

Lagerstatus: Slut i lager

59 kr

Chitosan 60 caps
 

Chitosan är en naturlig ballastsubstans bestående av isolerade chito-fibrer utvunna ur skaldjursskal. Detta är ansett som ett ätbart kostfiber, ett preparat som ska hjälpa till vid önskad viktnedgång. 

Bruk av OLIMP CHITOSAN rekommenderas åt personer som har dåliga kostvanor och får i sig för mycket fett, bortsett från gravida och ammande. I magens sura miljö smälter chitosanet och bildar en gelliknande substans som utgör en fälla för fettpartiklarna. 

Det är även viktigt att man vid bruk av chitosan får i sig tillräckligt med vätska – allra helst vatten. Ett regelbundet bruk av OLIMP CHITOSAN minskar därmed upptaget av fetter i tarmarna och leder till att en större andel fetter följer med i avföringen som ospjälkade födoämnen. 

Fungerar som en substans vilken gynnar viktnedgång hos personer som har svårt med att motstå godis och stärkelser, och som en uthållighetsgynnande substans vid träningsprogram med mål att reducera kroppsvikt och öka syresättningen.

Kosttillskott innehållande chitosan, kitinfibrer isolerade från kräftdjursskal.
Portionsstorlek: 2 kapslar
 
Rekommenderad användning: 2 kapslar 3-4 gånger dagligen ca 20 min före måltid tillsammans med ett glas vatten. Överskrid inte dagligt rekommenderat intag.
 
Näringsvärde               6 kapsel            8 kapslar
Chitosan (kostfibrer)    1500 mg           2000 mg

Ingredienser: Chitosan*, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, cellulosapulver), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), kapsel - gelatin.
*kostfibrer isolerade från kräftdjursskal
 
Viktigt: Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad och balanserad kost. Förvara torrt och svalt och utom räckhåll för små barn.
Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499