Kategorier

Chitosan + C-vitamin, 90 caps

Prozis Foods

Fettmagneten chitosan i kombination med mångsidigt c-vitamin!

Lagerstatus: Slut i lager

129 kr 99 kr

Fettmagneten chitosan förstärkt med C-vitamin!

Prozis Foods Chitosan + C-vitamin är en smart förening av två naturliga näringsämnen men många positiva effekter. Chitosan kallas ofta för "fettmagnet", och absolut inte omotiverat. Detta ämne är en positivt laddad fiber som attraherar lipider (fett) och bildar ett material som kroppen ej kan processera.Detta gör att fettet drar sig till chitosan istället för att lagras i kroppen.

C-vitaminets roll i denna produkt är stor, då detta vitamin stärker effekten av chitosan samtidigt som det verkar antioxidativt och har en positiv inverkan på kollagenbildning samt bidrar till många andra funktioner i kroppen. Prozis Foods Chitosan + C Vitamin innehåller 580 mg per kapsel och är helt fri från oönskade bieffekter.

Kvantitet: 90 kapslar.
Portionsstorlek: 1 kapsel.
Portioner per förpackning: 90 portioner.

Dosering: Intag 1 kapsel, 1-3 gånger dagligen.

Innehåll per kapsel per dagsdos (3 kapslar)
Chitosan  500 mg 1500 mg
Vitamin C 80 mg 240 mg

Ingredienser: Chitosan, gelatin (kapslar), askorbinsyra, mikrokrystallin-cellulosa, magnesiumstearat.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499