Kategorier

Chrom Activ 60

Olimp

Normala blodsockernivåer hämmar sötsug!

Lagerstatus: Slut i lager

65 kr

Chrom Activ 200 µg, 60 tabs


Krom för stabilt blodsocker och metabolism
 
Chrom Activ 200 µg är ett kosttillskott som ger ett högt tillskott av krom till kosten, hela 200 μg per tablett. Det motsvarar hela 500% av rekommenderat dagligt intag.

Krom är en mineral som är involverad i metabolismen av näringsämnen, som påverkar enzymer som reglerar metabolismen av socker och fett. Det hjälper också till att bibehålla normala glukosnivåer (blodsocker).
 
En konstant blodsockernivå är den största faktorn som påverkar utsöndringen av insulin, ett hormon som verkar fettinlagrande. Normala blodsockernivåer hämmar sötsug, vilket gör det enklare att bibehålla en hälsosam kroppsvikt.

Rekommenderad användning: Ta en tablett dagligen, i samband med måltid.
Överskrid ej daglig rekommenderad dos.
 Näringsvärde1 tablett
Krom200 μg (500%*)
*% av RDI (rekommenderat dagligt intag)
 
Ingredienser: fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), antioxidationsmedel (kalciumfosfat), förtjockingsmedel (potatisstärkelse), klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), krompikolinat.
Varning: Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499