Kategorier

City Cardio Pullover

Dcore

50%

Herrtröja med half-zip, reflexdetaljer och tumhål!

Lagerstatus: I lager

799 kr 399 kr

MAXIMUM CARDIO!

City Cardio Pullover från Dcore tar funktionskläder till en ny nivå med alla bekvämligheter du är van vid, plus reflektiva detaljer! Denna tröja är det perfekta plagget för dina tidiga promenader eller joggingrundor. Den lätta och flexibla funktionsmaterialet andas extremt bra och erbjuder god rörelsefrihet. Tunna elastiska fållar i ärmslut och midja garanterar en klockren passform och tumhålen fyller sin funktion med bravur.

  • Bekvämt, lätt och högfunktionellt material.
  • Full stretch och högkvalitativ dragkedja.
  • Antiskav flatlock-sömmar.
  • Polygiene anti-odör teknologi.
  • Reflexdetaljer runt hals och på bröstet!

Dcore City Cardio Pullover är försedd med dragkedja i halvlängd, men det som verkligen särskiljer den från mängden är reflexdetaljerna samt polygiene anti-odör teknologi, som ökar plaggets livlängd genom att du behöver tvätta mindre och kan träna mer! Matchas med fördel tillsammans med fräscha Flex Slim Shorts eller klassiska Tapered Gym Pants för en komplett look och grym helhet!

Material: 93%polyester, 7%spandex, 250gsm
Modellen är 179cm lång, väger 80kg och bär storlek M. 


Polygiene motverkar dålig lukt genom ett biocid av silversalt (silverklorid) tillverkat av återvunnet silver och ser till att dina träningskläder håller sig fräscha och inte behöver tvättas lika ofta. Undvik att tvätta plagget i onödan och låt lufttorka för att spara på både miljön och plagget.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499