Kategorier

Commando Leggings

Anarchy Apparel

Träningstights i militärt stuk och tuff attityd!

Lagerstatus: Slut i lager

499 kr 299 kr

Hitta din inre krigare med hjälp av camo träningstights

Commando Leggings från Anarchy Apparel har en tuff attityd och ger extra krigaranda till varje träningspass. Den klassiska och odödliga kamouflagemönstret passar till allt, och får dig att sticka ut ifall du gymmar, eller smälta in ifall du springer i skogen. Benet är läckert prytt med vit, sirlande logotyp och ena vaden är försedd med en tuff patch med texten Whiskey, Tango, Foxtrot (WTF).

Anarchy Apparel Commando Leggings träningstights har förutom en unik design med läckra toner även ett högpresterande material som är perfekt anpassat för träning. Goda funktionella egenskaper och grymt skön passform gör dem till de perfekta tightsen för dig som tränar. 

Material: 100% Polyester/Lycra.
Tvättas efter tvättråden.

Observera att Anarchy Apparel tights kan upplevas som små i storlekarna. Om du är osäker på din storlek eller ligger mellan två storlekar bör du välja den större.
Undvik direktkontakt mellan Anarchy Apparel tights och till exempel kardborre, skivstänger samt andra skarpa/vassa föremål då detta kan skada tyget, och förbrukar din reklamationsrätt.  

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499