Kategorier

Coolerpad 3-pack

Coolerpad

Innovativ svensk gelebit som håller dina shakes kalla i upp till fem timmar!

Lagerstatus: Slut i lager

135 kr 39 kr

Behändig liten gelebit som håller dina shakes kalla!

Coolerpad™ är tillverkad av en speciell gele som håller kyla bättre än is och är helt fri från gifter. Produktens ändamål är i första hand att hålla dina kosttillskott kalla, goda och fräscha en längre tid. Coolerpad™ är också mycket lättanvänd och helt återanvändningsbar.

Coolerpad säljs i 3-pack där du får en blå, en rosa och en transparent!

Instruktioner för användning:
1. Placera din Coolerpad™ i ett av de undre facken i din smartshake, det närmast innehållet som rymmer 120ml.
2. Lägg in shakern i frysen, men facket som har en coolerpad i sig påskruvat.
3. Låt den ligga i 3 timmar, för att möjliggöra den maximala effekten.
4. Lägg/häll i det livsmedel som du behöver hålla kallt. 

Coolerpad möjliggör transport och förvaring av livsmedel som behöver kyla för att hållas färskt. En kall proteindrink är alltid godare än en ljummen!

För dig som använder en "vanlig" shaker utan extra fack och konstigheter, så fungerar det också bra att lägga Coolerpad™ i shakern, i drinken. Produkten är helt fri från gifter. Om olyckan skulle vara framme och din Coolerpad går sönder så behöver du inte oroa dig, då innehållet är helt ätbart. 

Tänkt dig själv vilka möjligheter det finns med hjälp av Coolerpad! Äntligen kan du avnjuta en kall och färsk smoothie i skogen, eller en fräsch proteindrink efter ett par timmars träning, helt utan svårighet! Allt du behöver är en coolerpad och lite förberedelse.

  • Liten, behändig och effektiv!
  • Håller dina känsliga färskvaror färska!
  • Håller kylan i upp till 5 timmar vid 22 grader. 
  • Speciellt framtagen gel som håller kyla bättre än is!

Enligt en studie publicerad i "The international Society of Sports Nutrition" så kan intaget av riktigt kallt vatten i samband med hård fysisk träning öka din prestation med 23%!

Forskarna har länge varit bekanta med att intaget av kalla vätskor hjälper kroppen att hålla sig i rätt temperatur för att funktionera optimalt, speciellt när man tränar hårt i en varm miljö. Som exempelvis i en spinningsal eller en varm dag på fotbollsplanen.

Svenska coolerpad kyler ditt vatten under träningspasset, hjälper kroppen att hålla temperaturen rätt och ökar därmed din prestation! Coolerpad säljs idag i 10 europeiska länder och anses av många som ett måste i samband med träning.

Coolerpad gör det även lättare att hantera sin kost i sitt aktiva liv. Man kan nu ta med sig kost som annars hade blivit dålig då coolerpad kyler i upp till 5 timmar.

Viktigt att tänka på är att Coolerpad™ framförallt är gjord för att bevara kyla, och maximera tiden som det tar för innehållet att gå från kallt till varmt. Ändamålet är att hålla färskt, inte att kyla ner innehåll som redan är uppvärmt!

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499