Kategorier

Craze Performance Fuel

Pre-workoutprodukt.
Skönt uppiggande effekt.

Lagerstatus: Slut i lager

449 kr

Craze Performance Fuel

VIKTIG INFORMATION!
Angående dopning och Craze

Statens Kriminaltekniska Laboratorium (SKL) har analyserat Craze och kommit fram till att produkten inte innehåller några otillåtna substanser. Det innebär att innehållet i Craze inte bryter mot dopinglagen. Däremot har organet WADA ett regelverk som gäller för tävlande idrottsutövare. Detta regelverk innefattar bestämmelser över en rad ämnen som inte är tillåtna i tävlingsidrotter eller ämnen som till kemisk struktur liknar dessa.

Produkten rekommenderas EJ till testade ateleter och/eller i samband med tävling. Innehåller ämnen som vid dopingkontroll kan ge positivt svar. CRAZE innehåller i sig inga dopingklassade ämnen eller otillåtna substanser, dock innehåller produkten en källa till fenyletylamin; en centralstimulerande substans som kroppen själv kan tillverka av aminosyran fenylalanin. Fenyletylamin kan undantagsvis, och helt felaktigt, ge positivt utslag för vissa dopingklassade ämnen på immunoanalystester med mycket låg kvalitet och specificitet. Vid mer specifika tester särskiljs fenyletylamin enkelt från dessa otillåtna substanser och ger inget utslag. Tester med låg specificitet används i regel enbart för att ge indikativa resultat och följs av noggrannare testmetoder vid behov.

__________________________________________________________________

Pre-workoutprodukt som ger en skönt uppiggande effekt.
En stor fördel är att Craze påverkar centrala nervsystemet genom att motverka trötthet och öka utsöndringen av noradrenalin som ger en effekt på musklernas motoriska koordination. Utöver den direkta uppiggande effekten av Craze har du även kreatinmonohydrat, trimetylglycin, L-citrullin som borgar för ökad styrka och bättre pump.
 

  • Motverkar trötthet.
  • Ökad styrka.
  • Ökad pump.
  • Hög halt av Dendrobium
  • Uppiggande effekt. 


Dosering: Ta 1-2 skopor i kallt vatten 30-45 minuter innan träning. Börja med en skopa första gången och öka gradvis till två skopor vid behov. För att unvika sömnproblem rekommenderas det att man inte tar Craze på kvällen. Skaka burken varje gång innan du ska dosera. Förvaras svalt och torrt. Överskrid inte 2 skopor per dygn.

Förpackning: 238,5 gram (~45 doser)

Innehåll per 1 skopa (5,3g): 

Vitamin C (askorbinsyra)250mg (417% av RDI)
Kinesis™ Proprietary Blend4,580mg
bestående av: Kreatinmonohydrat, trimethylglycine (betainanhydrat), L-citrullin, Dendrobex™ (Dendrobium extrakt) (stam) (koncentrerat på alkaloidinnehåll inkluderande dendrobin, dendroxin, dendramin, B-fenyletylamin, N,N-dimetyl-B-fenyletylamin och N,N-dietyl-B-fenyletylamin), B-fenyletylamin HCl, Citramine™ (Citrus Reticulata extrakt) (frukt) (innehållande N-metyltyramin), koffeinanhydrat.

Övriga ingredienser: 
Citronsyra, äppelsyra, aromer, sukralos, acesulfamkalium, färgämnen 

Kosttillskott:
Ska ej användas som alternativ till varierad kost. Använd ej om du är gravid, ammar, är allergisk eller känslig mot någon av ingredienserna eller om du har ett medicinskt tillstånd i synnerhet om du använder läkemedel innehållande MAO-hämmare, har problem med hjärta eller blodtryck. Förvaras utom räckhåll för barn.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499