Kategorier

Creabose 300g

Scitec

Kreatin och Ribos i en perfekt kombination.

Lagerstatus: Slut i lager

179 kr

Creabose 300g

Prestationshöjare i form av Kreatin+Ribos.

Kreatin är en kvävehaltig organisk syra som förekommer hos ryggradsdjur. Cirka 95% av Kreatinet är lokaliserat i skelettmuskulaturen. Det hjälper till med att förse celler med energi, huvudsakligen muskelceller, genom att öka bildandet av Adenosintrifosfat (ATP) som agerar som cellenergireserv även för muskelkontraktioner.

Kreatin i en daglig dos av 3 gram är vetenskapligt bevisad att öka prestationsförmågan när det rör sig om kort successiv explosionsartad, högintensitetsträning som viktträning eller kardio i intervallform*. Adnosintrifosfat (ATP) består av en Adenin, en Ribos molekyl och tre Fosfatgrupper och benämns ofta som en intracellulär energiproduktions överföringsmolekyl. ATP transporterar kemisk energi inom celler för metabolism.
*Dessa påståenden har vetenskapligt bevisats och auktoriserats av European Food Safety Authority.

Bruksanvisning
Ta 1 portion direkt efter träningen eller tillsammans med en måltid. Ytterligare portioner kan konsumeras. Du kan också tillsätta Creabose till dina shakes. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat.

Allergiinformation
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Innehållsmängd
300 g – 60 portion

Dosering: 5 g
Portioner per förpackning: 60


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499