Kategorier

Creatine Creapure, 210 tabs

Prozis Sport

Högkvalitativt kreatinmonohydrat i tablettform!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 169 kr

Patenterad formula, det bästa inom kreatin!

Creatine Creapure från Prozis Sport är en pålitlig rackare som garanterat ger resultat. Inga andra ämnen inom kosttillskott har fått så mycket uppmärksamhet och studier som kreatinmonohydrat. Det är helt enkelt vetenskapligt bevisat att det har en enastående effekt på den fysiska prestationsförmågan när det kommer till explosiv, högintensiv träning. 

Kreatinmonohydrat Creapure är det perfekta valet för dig som vill maximera din fysiska potential. Med över 5g per portion får du i dig en mängd som garanterat kommer att förbättra dina resultat på gymmet!

  • Patenterad formula!
  • Hög biotillgänglighet!
  • Förbättrar din fysiska prestationsförmåga!
  • Det givna valet för dig som tränar styrkesporter!

Kvantitet: 210 tabletter.
Portionsstorlek: 7 tabletter.
Portioner per förpackning: 30 portioner.

Dosering: Intag 7 portioner dagligen, före träning. Träningsfria dagar, intag i samband med måltid.

Innehåll  per portion (7 tabs)
Creapure® (Kreatinmonohydrat) 5250 mg

Ingredienser: Creapure® (kreatinmonohydrat), förtjockningsmedel (mikrokrystallincellulosa), ytbehandlingsmedel (hydroxypropyl metylcellulosa, hydroxipropylcellulosa, miglyol), färg (titandioxid), klumpförebyggande medel (talk)), klumpförebyggande medel (silikondioxid, magnesiumstearat).

.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499