Kategorier

Creatine Magna Power

Olimp

Verkar direkt
Ökar styrka!

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr

Creatine Magna Power

Det nya kreatinet där man skapat en ny molekyl från kreatin och mineralet magnesium genom att chelatera den till en aminosyra. Denna produkt är patenterad av Albion Laboratories i USA och distribueras i Europa av Olimp Sport Nutrition.

Vad får man då? Bättre ork speciellt för idrotter med intervaller moment som hockey, innebandy, fotboll eller idrotter med enstaka explosiva moment friidrott som höjdhopp längdhopp, kastgrenar. Kreatin lämpar sig ypperligt för kraftsport,styrkelyft och bodybuilding.

En ökad explosivitet gör att man orkar prestera mer innan mjölksyran sätter in.Kreatin Magnapower ger ett bättre upptag från en mindre dos! Kreatin monohydrat har studerats i årtionden och forskningen är ense om de positiva effekterna på styrka muskelutveckling och explosivitet. Men det har också förknippats med en inte alltid positiv viktuppgång i form av vätska, magproblem, krånglig uppladdning samt att en del inte upplever någon effket alls sk "non responders" Nu har man tagit de bästa egenskaperna från kreatinet och skapat en helt ny produkt, fri från oönskade bieffekter, i praktiskt kapselformat.

Inget behov av att "ladda upp med höga doser" nu får man effekt direkt! Kreatinet bevaras stabilt och blir inte omvandlat till skadliga biprodukter som kreatinin. Kombinationen av Magnesium och Kreatin verkar i synergi med varandra ochger bättre resultat än att ta ämnena var för sig tack vare Albion laboratories unika patenterade chelateringsprocess.

Dosering: 2 kapslar 2 gånger per dag. Innan frukost och innan träning.
Förpackning: 300 kapslar,  75 portioner.

Näringsdeklaration 2 kapslar per 100 g
Energi 8 kcal/ 34 kJ 315 kcal/ 1325 kJ
Fett
varav mättat
< 0,5 g
< 0,1 g
1,5 g
1,5 g
Kolhydrater
varav socker
0 g
0 g
0 g
0 g
Protein 0 g 0 g
Salt < 0,01 g 0,25 g
CREATINE MAGNA POWER™.: 2200 mg 85,3 g
Magnesium 176 mg  6,8 g 

Ingredienser: 85,3% KREATIN MAGNA Power® magnesium kreatin kelat, bulkmedel - mikrokristallin cellulosa; klumpförebyggande medel - magnesiumsalter av fettsyror; kapsel (gelatin, färg: E 171).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499