Kategorier

Creatine Monohydrate, 100g

Scitec

Perfekt "prova-på"-förpackning!
Innehåller 20 portioner!

Lagerstatus: Slut i lager

59 kr 49 kr

Det givna valet för dig som vill ha resultat!

Creatine Monohydrate från Scitec säljs i en smidig liten burk innehållandes 100g, vilket motsvarar 20 portioner. Detta är en perfekt produkt för dig som vart sugen på att prova på kreatin!

Kreatinmonohydrat är ett väldigt vanligt kosttillskott i dagsläget just på grund av den enkla anledningen att det är enkelt att använda, och ger tydliga resultat. Det är bevisat i många studier att en daglig dos på minst 3g ökar din prestationsförmåga vad gäller t.ex. styrketräning eller kardio i intervallform!

Scitec Creatine Monohydrate innehåller inga konstiga ämnen, endast rent kreatinmonohydrat. 

Innehåll  per dosering, 5g (3/4 skopa)
Kreatinmonohydrat
varav kreatin 
5000mg
4420mg 

Dosering: De gynnsamma effekterna uppnås vid ett dagligt intag av minst 3 gram Kreatin! Dela din kroppsvikt med 3. Det är den totala mängden i gram du ska ta under “laddningsfasen” (första veckans användning). Efter denna period så ta inte mer än hälften av den mängden som underhåll. Tas på tom mage, huvudsakligen efter träning, med vanliga kolhydrater. Använd 400 ml vätska för varje 5 gram av Kreatin för att uppnå rätt lösning. Ta inte mer än 10 gram åt gången, sprid ut doserna under dagen!
Innehåll per förpackning: 100g - 20 Portioner
Ingredienser: Kreatinmonohydrat


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499