Kategorier

Creatine Pyruvate 120

WNT

Styrka & fettförbränning
Höj din energi & uthållighet

Lagerstatus: Slut i lager

359 kr

CREATINE PYRUVATE 120 kap.

Styrka & fettförbränning

WNT´s CREATINE PYRUVATE består av en kreatinmolekyl där pyruvat använts som stabilisator till kreatinmonohydrat. Tack vare denna unika sammansättning blir lösligheten och upptaget oerhört effektivt och användaren behöver inte som i fallet med kreatinmonohydrat, ”ladda upp” kreatindepåerna. Kreatinpyruvat är direktverkande och intas endast de dagar träning utförs. Molekylen kreatinpyruvat är patenterad och de unika funktionerna som denna sammansättning ger kan inte fås om dessa två ingredienser kombineras var för sig, endast denna synergiska struktur ger den effekt som kreatinpyruvat ger.

Den styrkeökande effekten i kreatinpyruvat är ännu bättre än den från rent kreatinmonohydrat. Detta grundar sig dels på att absorptionsförmågan är avsevärt högre samt ger en mer långvarig effekt. Vid långa och krävande träningspass på gymmet eller andra idrotter som är explosiv (ex. fotboll, hockey, styrketräning etc.) ger WNT´s CREATINE PYRUVATE en förbättrad uthållighet och prestationsförmåga. Kreatin pyruvat ger även långdistansutövare en god effekt då den ändrar energiflödet i cellerna så att muskelcellerna i högre utsträckning använder fett som energi varför den agerar kolhydratsbesparande.

För de som vill undvika den vätskeretention som kreatinmonohydrat ger och inte vill gå upp nämnvärt i vikt, t.ex. kampsportare eller andra som tävlar i viktklasser, är WNT´s CREATINE PYRUVATE det självklara valet.

Näringsinnehåll per tablett:
Kreatinpyruvat1000 m
Tabletterna är fria från socker, salt, jäst, artificiella färg-, smak- och konserveringsämnen.

Övriga ingredienser:
Mikrokristallin cellulosa, dikalciumfosfat, vegetabilisk stearinsyra, kroskarmellosnatrium, povidon, magnesiumstearat, kisel.

Intag 5 tabletter 1 timme före träning.

Burk 120 tabletter (24 dagar)


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.