Kategorier

Creatine Strong Matrix 7

Olimp

7 st olika kreatiner
Maximera ditt upptag

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr 249 kr

Innehåller inte mindre än sju högeffektiva kreatinformer. Det är amider, estrar, och chelater. Kreatin strong matrix är ett extremt snabbverkande kreatinpreparat för ökad produktion av ATP och ger en långvarigt förhöjd energinivå i muskelcellerna vilket med rätt träning resulterar i ökad muskelvikt och styrka.

Denna produkt innehåller inte den enklare, mindre bioaktiva formen, kreatin monohydrat. Malat, alfaketoglutarat, pyruvat och citrat, som används för att producera kreatin amider i Creatine strong matrix 7, hämmar effektivt omvandlingen av kreatin till den verkningslösa slaggprodukten kreatinin och samverkar också med kreatinet när det gäller att tillverka ATP i musklernas mitokondrier.

Malat kan dessutom ersätta kreatinets funktion och vara ett alternativt ämne i förstadiet till aktivt ATP.
Orotat är en föregångare till RNA vilken styr anabola signalen hos muskelprotein i det steg i processen som kallas translation

Magnesium från Creatine Magnapower hämmar även det kreatinets omvandling till kreatinin. Magnesiumjoner är också en viktig ingrediens vid bildandet av ATP molekyler och andra nukleotider vilka är ansvariga för dess aktivitet. Magnesium motverkar katabola enzymer som annars skulle kunna förstöra muskelproteinet.

Lämplig för: Idrottare som snabbt eftersträvar ökad explosivitet och muskelstyrka
Rekommenderad användning: Tag 1-2 kapslar 3 gånger dagligen (före frukost, före träning, samt före sänggåendet).
Innehåller 120 kapslar.

Ingredienser: Magnesium kreatin chelat, Kreatin malat, kreatin etyl ester hcl, kreatin alfaketoglutarat, kreatin orotat, kreatin pyruvat, kreatin citrat


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499