Kategorier

Crepes Protein, 240g

Self Omninutrition

Underbara proteincrepes med chokladsmak och superlätt tillagning!

Lagerstatus: I lager

99 kr

Härliga lättlagade chokladcrepes med hög proteinhalt och bra näringsvärde!

Crepes Protein från Self Omninutrition tar snabb och lättlagad mat till en ny nivå. Vispa bara ihop en och en halv skopa till en jämn smet och stek i ca 2 minuter för en färdig måltid. Kombinera med dina favoritbär, såser eller annan fyllning för att fullända smakupplevelsen. Den naturligt goda chokladsmaken kommer från kakao och produkten är helt fri från gluten och laktos.

  • 15g protein per portion
  • Tar knappt 5 minuter att tillaga
  • Bra näringsinnehåll
  • Fri från tillsatt socker
  • Fri från gluten & laktos

Self Crepes Protein är oslagbart simpel att tillreda och är perfekt för dig med en stressig vardag som behöver slänga ihop något snabbt, men också har höga krav på matens näringsvärden.

Kvantitet: 240 g
Portionsstorlek: 40 g (för 4st crepes)
Portioner per förpackning: 6 portioner (24st crepes)

Dosering: Ca 1,5 skopa (40g) vispas till en jämn smet med ca 150 ml vatten. Häll ca 50ml (1 skopa) i en upphettad teflonpanna och grädda i ca 1 minut per sida.

Näringsdeklaration per 20 g (1 portion) per 100 g
Energi 142 kcal / 592 kJ 324 kcal / 1365 kJ
Fett
varav mättat 
<2 g
0,6 g
5 g
1,5 g 
Kolhydrater
varav sockerarter 
15 g
0,8** g
37 g
2 g** 
Kostfiber 2 g 5 g
Protein 15 g 37 g
Salt  0,4 g 1,2 g

**Naturligt förekommande sockerart, ej tillsatt!

Ingredienser: Havremjöl, äggvitepulver. kakao, psylliumfrömjuöl, arom, emulgeringsmedel (E322 solros, soja), salt, sötningsmedel (sukralos).


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499