Kategorier

Crevolution, 200 caps

Swedish Supplements

Mer än bara kreatin. Patenterad lösning för optimal upptag!

Lagerstatus: I lager

379 kr

En innovation inom kreatintillskott!

Crevolution från Swedish Supplements är en produkt med banbrytande formula, inte bara på grund av de välbeprövade ingredienserna, utan också på grund av den speciella kapseln med "delayed release". 

Det har visat sig att kreatin förstörs delvis vid kontakt med den sura miljön i magen. Genom den patenterade delayed release-kapseln skyddar Crevolution kreatinet till dess att det kommer till tarmen, och du får således ut mer av kreatinet än du får i vanliga fall.

Swedish Supplements innovativa formula innefattar även kreatin-malat som visat sig ge en bättre effekt än vanligt kreatinmonohydrat vid avsaknad av kolhydrater, vilket gör detta optimalt under te.x. lågkolhydratskost. Äppelsyran i kreatinmalat hjälper kroppen att återanvända mjölksyra och pyruvat vilket bidrar till mer långvarig energibildning.

Kreatin-Nitrat minskar nedbrytningen av energi i musklerna samt förskjuter mjölksyratröskeln! En annan effekt av denna kreatinsort är en avslappnad av blodkärlen som bidrar till ökad pump!

Crevolution är inte nöjd där, utan har även ett till ämne i sig. Detta ämne heter Cretinol o fosfat (COP) som är väldigt likt kreatin i sin struktur, men verkar på ett annat sätt. COP är en stabil lösning, som inte blir omvandlad till inaktivt kreatinin. Detta gör att COP fungerar som en buffer på intracellulär nivå vilket hjälper dig fortsätta träna trots mjölksyran!

  • Patenterat hypomelose-hölje!
  • Buffring för optimalt upptag.
  • Kreatinmalat för bästa effekt under diet.
  • Kreatinnitrat för mjölksyratålighet och pump!
  • Mer än bara kreatin

Dosering: Tag 4 kapslar 2 gånger dagligen.

Ingredienser: Kreatinnitrat, kreatinol-O-fosfat, kreatinmalat, alfaliponsyra, natriumbikarbonat, Druvkärnextrakt (vitis vinifera), Cinnulin PF (Cinnamomum burmannii Bark Extract), kapsel vegetabilisk: hypromellose (HPMC), klumpförebyggande medel, magnesium stearate, färgämnen: Titanoxid.

 
Innehåll per dagsdos (8 kapslar)
Crevolution system kreatin
Kreatin-nitrat
Kreatinol-O-fosfat
Kreatin-malat
5000 mg
Ab-Zorb System 1000 mg
Alfaliponsyra (R-ALA)
Druvkärnextrakt (95% OPC)
Cinnulin PF (kanelextrakt)
400 mg
Alkaline system
Natriumbikarbonat
Kaliumbikarbonat 
500 mg
250 mg (varav natrium 68 mg)
250 mg (varav kalium 97 mg)

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499