Kategorier

Crew Mesh Tee

Dcore

Stilsäker t-shirt med i ultralätt funktionsmaterial!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

Lätt, sval och bekvämt t-shirt med maskulin passform!

Crew Mesh Tee från Dcore är det bästa från två världar. Huvuddelen av t-shirten består av luftigt och skönt mesh som effektivt håller dig sval under hårda träningspass eller varma dagar. Axlarna och ärmarna är tillverkade i Dcores fenomenala TAG-material. Ett ultralätt och flexibelt funktionsmaterial med god flexibilitet och mjuk, skön känsla. 

Utöver det exklusiva materialet är denna tränings t-shirt försedd med flera exklusiva detaljer: 

  • Flatlock-sömmar som motverkar skav och irritation.
  • Anti-odor behandling, polygiene.
  • Raglan-ärmar som framhäver bröst & axelmuskulatur

Dcore Crew Mesh Tee framhäver och förstärker en atletisk figur tack vare den rundade halsöppningen samt raglan-ärmarna. Det flexibla materialet är otroligt komfortabelt att både bära till vardags och att träna i, vilket gör t-shirten till en given favorit. Denna t-shirt är perfekt som en stilren t-shirt för dig som vill kunna trycka din egen eller ditt lags logotyp på träningskläderna.

Material: 
Kropp: Polyester mesh
Ärmar: 67% polyester, 28% viscose, 5% spandex, 150gsm
Modellen är 179cm, väger 80kg och bär storlek M.


Polygiene motverkar dålig lukt genom ett biocid av silversalt (silverklorid) tillverkat av återvunnet silver och ser till att dina träningskläder håller sig fräscha och inte behöver tvättas lika ofta. Undvik att tvätta plagget i onödan och låt lufttorka för att spara på både miljön och plagget.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499