Kategorier

Curcumin

Self Omninutrition

Skyddar och renar kroppen.

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr

Curcumin 50 caps


Extrakt av Gurkmeja med hög halt Curcuminoider. Den senaste tiden har det publicerats en mängd forskningsrapporter där man testat effekten av Curcumin på en mängd olika folksjukdomar. 
Resultaten ser mycket lovande ut. Problemet med Gurkmeja har varit att biotillgängligheten har varit dålig på de vanliga extrakten. Nu har man kommit runt det problemet.

Curcumin från SELF har full bio-tillgänglighet tack vare en speciell extraktionsprocess som är skonsam mot råvaran och hjälpämnen från chilifrukt och ger tiofallt bättre upptag än vanliga Curcuminprodukter.

  • Mycket goda antiinflammatoriska egenskaper.
  • Förbättrar ledernas funktion.
  • Skyddar och renar kroppen.

Curcumin har en mängd mycket positiva effekter för allmänhälsan och verkar ha effekt mot många av våra folksjukdommar. Studier tyder på Anti-oxidativa, anti-inflammatoriska och anti-proliferativa egenskaper. Exakt hur Curcumin utövar dessa effekter och hur stor effekt det har återstår att se men troligtvis kommer Curcumin likt fiskolja och D-vitamin snart att finnas i många svenska hem.

50 vegetabiliska kapslar
Rekommenderad dos: 1 tablett dagligen i samband med måltid.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.