Kategorier

DAA Pro 100 caps

Scitec

50%

Rejäla 3000mg D-asparaginsyra per dos!

Lagerstatus: Slut i lager

199 kr 100 kr

Avancerat DAA-Komplex med 3000mg D-asparaginsyra per dos!

DAA Pro är ett tillskott som ökat i popularitet de senaste åren. Detta bland annat på grund av att allt fler tar avstånd från illegala produkter. DAA är en formel som är fullt laglig och vetenskapligt utarbetad för att ge dig det du behöver.

D-Asparaginsyra
Efter kreatin är detta förmodligen en av de mest undersökta ingredienserna inom kosttillskott. D-asparaginsyra kan få det naturliga testosteronvärdet att stiga med mer än 40 %. För detta behöver man 3000 mg D-asparaginsyra. En dagsdos av DAA PRO ger ett intag av exakt 3 gram, helt enligt den vetenskapliga forskningen.

D-asparaginsyra finns helt biologiskt tillgänglig, är 100% säker att använda och ger inga biverkningar. Verkar tillsammans med N,N-Dimetylglycin och bildar en kedjereaktion i kroppen som avslutas med att kroppen frisätter bland annat tillväxthormoner.

Pantotensyra och Zink verkar också tillsammans för att upprätthålla en normal testosteron-nivå i blodet och bidrar till en normal metabolism av anabola hormoner. De bidrar också till minskad känsla av trötthet och utmattning.

Ta avstånd från olagliga preparat och använd något som fungerar: Scitec DAA Pro.

Mängd per dosering 4 kapslar
Zink 1,5 mg
Vitamin B5 (Pantotensyra) 0,9 mg
DAA (D-asparaginsyra) 3000 mg
N,N-Dimetylglycin 200 mg

Bruksanvisning
Ta 4 kapslar per dag i samband med måltid. Använd i cykler: efter 1-3 månaders användning så gör ett uppehåll på minst 1 månad.
Innehållsmängd
100 kapslar
Ingredienser: D-asparaginsyra, bovint gelatin, N,N-Dimetylglycin HCI, Klumpförebyggande medel (magnesiumstearat), färg (titandioxid, svart järnoxid, brilliantsvart BN), zinksulfat monohydrat, kalcium d-pantotenat.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.