Kategorier

Dalblads CLA 90 kap.

Dalblads

NU 75% NEDSATT
Unika fettsyror CLA för smidig fettförbränning.

Lagerstatus: Slut i lager

289 kr 69 kr

Dalblad CLA 90 kap.

SUPERSALE

Essentiell fettsyra, CLA från Dalblads som  lämpar sig bra i kombination med diet och träning! 

  • Perfekt under diet för enkel fettförbränning.
  • En variant av den essentiella omega 6-fettsyran
  • För en aktiv livsstil, nyttig fettsyra
  • Naturligt förekommande i kosten men i små mängder

Dalblad CLA Supersale

Naturlig fettsyra
CLA, eller konjugerad linolsyra som det också kallas, tillhör gruppen omega 6-fettsyror. Dessa är essentiella fettsyror som bl.a. förekommer i kött och feta mjölkprodukter, men i små mängder. Dalblads CLA är ett högdoserat tillskott som vanligen används i samband med träning och under diet.

Vad är CLA?
CLA, konjugerad linolsyra, är en grupp fettsyror av familjen Omega-6 som fått sitt namn tack vare sin kemiska struktur. Naturligt får vi i oss CLA genom kött och mjölk från idisslande djur, men fettsyran kan enbart bildas när djuren äter färskt gräs. Med dagens djurhållning där fodret mest består av torkad mat, innehåller tyvärr våra livsmedel mindre än hälften så mycket CLA som tidigare.

 

Innehåll per kapsel
CLA (Konjugerad linolsyra) 800mg
Vegetabilisk olja 200mg


Doseringsförslag: 2 kapslar, 3 gånger dagligen i samband med måltid.
Ingredienser: Naturlig högkoncentrerad konjugerad linolsyra, vegetabilisk olja, kapselskal (gelatin och glycerin).
Antal: 90 kapslar, 45 portioner. 
Viktigt: Överskrid inte angiven rekommenderad dagsdos. Detta kosttillskott avser inte att ersätta en varierad och näringsrik kost. Förvaras torrt, svalt och oåtkomligt för barn.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499