Kategorier

Dalblad Kreatin 500 gr

Dalblads

Rent kreatin monohydrat av högsta kvalité, för dig som bara nöjer dig med det bästa!

Lagerstatus: Slut i lager

259 kr 207 kr

Kreatin anses av många vara det allra bästa tillskottet vid explosiv träning, produkten visar en klar prestationshöjande effekt. De flesta upplever en ökning av muskelmassan och en snabb återhämtning efter träning.

Kreatinmonohydrat tas effektivt upp och omvandlas till kreatinfosfat i cellen. För optimalt upptag skall man ta kreatinet både före och efter träning, helst i kombination med en måltid eller dryck som innehåller mycket snabba kolhydrater. På så sätt stimuleras frisättningen av insulinet i kroppen och upptaget av kreatin till muskler ökar drastiskt.

Kreatinet bör tas i cykler på 6-8 veckor för att sedan hålla upp 3-4 veckor och sedan påbörja en ny kur.

Innehåll: Kreatin monohydrate (Creapure) 99,9%


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499