Kategorier

Swemeal 4kg

Dalblads

Dags att deffa? Swemeal är idealprodukten för den målmedvetne!

Lagerstatus: Slut i lager

899 kr

Swemeal från Dalblads är det senaste inom måltidsersättning, och är en komplett LCD-produkt. (Low Calorie Diet)

Måltidsersättningen är baserad på vassleprotein och kalceiumkaseinat och har ett högt protein-innehåll på 43%.Ett högt protein-innehåll är viktigt för att ge en god mättnadskänsla, samtidigt som det gynnar muskeltillväxt och ser till att du inte tappar någon muskelmassa under deff. Swemeal är fullproppad med viktiga mineraler och vitaminer för att bistå kroppen med alla viktiga ämnen som kroppen behöver få i sig via kosten.

Används med fördel i samband med lågkalorikost. Det är viktigt att inta mycket vätska vid användning av måltidsersättare.

Dosering: 50g (1 dl ) till 2,5 dl vätska. Skaka i ca 30 sekunder och drick som mellanmål eller som ersättning för valfri måltid.
När: Som mellanmål.
Smak: Banan-Choklad, Choklad, Jordgubb, Vanilj.
Förpackning: 4 kg/80 portioner.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499