Kategorier

Day & Night Protein 4kg

Self Omninutrition

En burk, två proteiner!

Lagerstatus: Slut i lager

799 kr 689 kr

Self Day & Night Protein 4kg

En burk, två proteiner!
 
Olika proteinkällor har olika egenskaper, Bland annat så skiljer sig hastigheten på upptaget. Vassleprotein tas upp väldigt snabbt och passar därför perfekt att ta efter träningen när dina muskler är hungriga efter uppbyggande aminosyror.

Vid andra tillfällen på dygnet så är ett långsammare protein att föredra då det ger ett jämnare tillskott av aminosyror till muskulaturen. Ett långsamt protein är som bäst att ta innan sänggående då det håller nivåerna av aminosyror uppe i flera timmar efter intag. Eftersom det är på natten återhämtning och tillväxt sker är det mycket viktigt att kroppen har tillgång till aminosyror då.
 
Påse 1 ( Vassleprotein)
Lättupptagligt snabbverkande protein – Tas efter träningen
 
Påse 2 ( Mjölkprotein med Micellulärt Kasein)
Fullvärdigt protein med Långsamt upptag ( upp till 8h) – Tas innan läggdags

Smak: Choklad, Jordgubb, Vanilj
Storlek:  4kg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499