Kategorier

Diet & Fit Protein SALE

Elit Nutrition

25%

En hälsosam start på året! Fettförbrännare på köpet!

Lagerstatus: Slut i lager

598 kr 349 kr

Missa inte att kickstarta året med ett supererbjudande!
Just nu grym fettförbrännare på köpet (Värde 249kr)

Proteinpulver förstärkt med vitaminer och mineraler!

Diet & Fit Protein från Elit Nutrition är en väldigt fint proteinpulver med tre proteinkällor. Denna blandning av vassle, kasein och äggprotein gör att Diet & Fit lämpar sig mycket bra att dricka som mellanmål, men samtidigt passar utmärkt för återhämtning efter träning.

Det som skiljer Diet & Fit Protein från mängden är att den är specialanpassad efter kvinnans särskilda behov av mineraler och vitaminer. Elit Nutrition har tillsatt järn, folsyra och kalcium!

 • Berikad med vitaminer och mineraler!
 • Oerhört välsmakande!
 • Endast 121kcal per portion!
 • Passar utmärkt som mellanmål!
 • Fri från aspartam, gluten och laktos!

Ett suveränt komplement till ELIT Diet & Fit är Coolerpads! En smart, svensk uppfinning som håller din proteinshake kall i upp till 5 timmar!

Tillredning: 1-2 portioner blandas i vatten alternativt mjölk (3-4dl), 1-2 gånger per dag. Efter träning eller som mellanmål.
Mängd per portion: 33g.
Förpackning: 900g - ca 27 portioner

Näringsvärde per portion (33g)
Energi 121kcal
507kJ 
Protein 27g
Kolhydrater
varav sockerarter 
1g
0g 
Fett
varav mättat fett 
1g
0,6g 
Kostfiber 2g
Salt 0,1g
Järn 28mg
Folsyra 200mcg
Kalcium 200mg

Ingredienser: Laktosfritt vassleproteinisolat, (från mjölk) kalciumkaseinat (från mjölk) äggprotein (från hönsägg) aromer, inulin, emulgeringsmedel (solroslecitin), mineral (järn-glukonat) vitamin (pteroylmonoglutaminsyra). Sötningsmedel: Sukralos, acesulfam-K. Allergiinformation: Innehåller mjölk. Färgämne: Avfettat kakaopulver.

L-carnitine + Synephrine Support Fat Loss Formula från Elit Nutrition är en efterlängtad kombinationsprodukt för dig som vill bli av med överflödigt fett, eller minska i fett-% inför tävling. Innehållet består av aminosyran l-karnitin och stimulanten synefrin, båda väldigt vanliga tillskott separat inom just fettförbränning. 

Effektiva ingredienser i rätt dosering!

L-karnitin används av många för att den har flera önskvärda effekter. Framförallt gynnar den kroppens förmåga att transportera fett till musklerna som använder detta som energikälla. Det underlätta helt enkelt för kroppen att använda fett som bränsle!

Synefrin är ett debatterat ämne som finns naturligt i citrusfrukten Pomerans och som har efedrinliknande effekt, dock mycket svagare. De viktigaste effekterna från Synephrine är att det ökar din mentala skärpa och håller dig alert samt att det minskar din aptit och ditt sötsug. 

 • Genomtänkt formula utan krims-krams!
 • Innehålelr två beprövade och effektfulla ingredienser!
 • Minskar aptit & sötsug!
 • Ökar din mentala skärpa!
 • Fri från koffein!
 • Gynnar kroppens fettmetabolism!

Elit L-carnitine + Synephrine är en fatburner som passar de flesta tack vare sitt okomplicerade innehåll, men som håller måttet tack vare den smarta kombinationen. En stor fördel med fettförbrännaren är att den är fri från koffein, vilket gör att du kan använda den dagligen utan att det påverkar ditt dagliga koffein-intag, och kommer inte att påverka din sömn negativt. Detta medför även att produkten med fördel går att stacka med andra fatburners eller koffein för utökad effekt.

Kvantitet: 60 kapslar
Portionsstorlek: 1 kapsel, 2 gånger dagligen
Portioner per förpackning: 60 portioner, 30 dagsdoser.

Rekommenderad dos: 2 kapslar dagligen. 1 kapsel på morgonen, 1 kapsel ca 30 minuter innan fysisk aktivitet.

Innehåll per kapsel
L-karnitin 1000 mg
Synefrin 20 mg

Ingredienser: Karnitin-tartrat, synefrin hcl. Kapsel av bovint gelatin.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499