Kategorier

Diet MRP 4 kg / SUPERSALE

dXb Nutrition

SUPERSALE på populära Diet MRP måltidsersättare.
Kort datum, passa på!

Lagerstatus: Slut i lager

949 kr 399 kr

SUPERSALE

Kort datum!
Vanilj: 2015.02.14, Choklad: 2015.02.21

Datummärkning är en rekommendation, t ex. stämplar dXb 2 år på sina produkter medans andra tillverkare ofta stämplar 3-5 år. Så det finns med andra ord gott om marginal för en oöppnad burk.

dXb Diet MRP - Måltidsersättare är en komplex sammansättning av: proteiner, aminosyror, komplexa kolhydrater, samt fibrer. Den är lätt att använda och ger en värdefull måltidsersättning med ett balanserat energivärde. dXb Diet MRP är avsedd för vuxna som ett hjälpmedel för viktkontroll och fettreduktion så väl som utveckling av högkvalitativ muskelmassa för sportutövning.


Varför är denna MRP unik?
Ett balanserat födointag är grunden för både utveckling av fettfri muskelmassa så väl som viktkontroll genom reduktion av överflödigt underhudsfett.
dXb Diet MRP ger en noga utvald sammansättning av näringsämnen i rätt proportioner och av högsta kvalitet.

I en genuin MRP kommer hälften av kaloriinnehållet från högkvalitativt protein. Proteiner är kroppens byggstenar. För att öka i muskelmassa behöver vi protein för att bränna fett behövs protein.

  • Diet MRP är fettreducerad, aspartamfri samt glutenfri
  • Diet MRP har ett lågt glykemiskt index (GI 26)
  • Diet MRP är fiberberikad för ökad mättnadskänsla
  • Diet MRP är instantiserad och extremt lättblandad

Diet MRP Måltidsersättare är en krämig och välsmakande måltidsdryck avsedd att ersätta en till tre måltider per dag.

Trots att en portion Diet MRP innehåller extremt få kalorier ger det höga proteininnehållet tillsammans med långsamma kolhydrater och naturliga fibrer en god mättnadskänsla. Samtidigt förser Diet MRP Måltidsersättare din kropp med viktiga näringsämnen som antioxidanter, mineraler och spårämnen. Näringsämnena i Diet MRP är perfekt balanserade för effektiv viktreducering, välmående samt för att förhindra muskelnedbrytning.

Genom att byta ut måltider mot kalorisnål kostersättning som innehåller perfekt sammansättning av samtliga näringsämnen förbränner du fett utan att riskera att tappa muskelmassa.

Diet MRP har exakt rätt balans mellan alla näringsämnen som behövs för effektiv viktreducering, välmående samt för att förhindra muskelnedbrytning (katabolt tillstånd).

Måltidsersättare (MRP = Meal Replacement) har blivit ett modernt och populärt alternativ att tillföra kroppen mer högkvalitativ näring på ett enkelt och snabbt sätt. Att det sedan smakar gott är bara en bonus...

Näringsvärde per portion, ca: 50 g (100 g)
Kalorier 186 kcal (372)
Kolhydrater 18,5 g (37)
Protein 24,5 g (49)
Fett 1,5 g (3)


Dosering: 1 skopa MRP blandas med ca: 2 dl vätska.

Aminosyor per 100 g
L-Alanin 2,7 g
L-Arginin ** 3,6 g
L-Aspargin 2,5 g
L-Cystin 2,3 g
Glysin 1,4 g
L-Glutamin 7,3 g
L-Histidin ** 1,7 g
L-Isoleucin* ** 1,2 g
L-Leucin* 3,7 g
L-Lysin ** 7,6 g
L-Metionin ** 2,6 g
L-Fenylalanin ** 2,1 g
L-Prolin 2,8 g
L-Serin 1,6 g
L-Treonin ** 1,6 g
L-Tryptofan ** 2,0 g
L-Tyrosin 1,5 g
L-Valin* ** 1,0 g

** Essentiella Aminosyror
* Grenade Aminosyror

INGREDIENSER:
Mikro Ultrafiltrerat vassleprotein koncentrat, Fruktos, Kalcium kaseinat, Polydextros (fiber), Guarkärnamjöl, Naturliga smakämnen.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.