Kategorier

dXb FUSION5, 1kg

dXb Nutrition

5 råvaror i en! Maximera ditt proteinintag. När du vill ha det bästa!

Lagerstatus: I lager

399 kr 229 kr

Proteintillskott för dig som tränar hårt och vill maximera din muskeluppbyggnad och din fettförbränning.

Fusion 5 består av fem olika protein råvaror för att maximera ditt proteinintag. Den tidsutsöndrade proteinformulan i Fusion5 gör att proteinet passar alla tider på dygnet. Oavsett om du vill ha ett tillskott av protein till frukosten, före och efter träningen, som ett mellanmål under dagen eller till kvällsmål så passar Fusion5 perfekt!

Fusion 5 har ett proteininnehåll på hela 86% och ett lågt fett och kolhydratsinnehåll samt extra tillsatt L-Glutamin.

  • Består av vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat, kaseinprotein, äggviteprotein, hydrolyserat vassleprotein som är lättupptagbara proteiner med ett högt biologiskt värde. Fusion 5 är rikt på essentiella aminosyror som kompletterar varandra och ger en optimal aminosyreprofil.
  • Förser musklerna med snabba och långsamma proteiner som håller aminosyrorna i blodet på en jämn nivå under flera timmar och förlänger därmed den positiva kvävebalansen kroppen behöver för att reparera och återhämta sig.
  • Blandas lätt, skummar inte och smakar fantastiskt!

Rekommenderad dosering: 1 skopa (skopan ligger i förpackningen) = 36 g pulver (30 g protein).
Blanda med ca: 2 dl vatten eller minimjölk i en shaker. Skaka tills allt pulver löst sig. Intag 2-3 portioner per dag

Smak: Choklad, Jordgubb och Vanilj

INGREDIENSER: PROTEINMIX (VASSLEPROTEINKONCENTRAT, VASSLEPROTEINISOLAT, KASEINPROTEIN, ÄGGVITEPROTEIN, DI- TRI- OLIGOPEPTIDER FRÅN FÖRSPJÄLKAD/HYDROLYSERAD VASSLEISOLATPROTEIN), L-GLUTAMIN (2,7%), FÄRGÄMNE: FETTREDUCERAT KAKAO (CHOKLADSMAK), RÖDBETTSRÖTT (JORDGUBBSMAK), AROM/AROMER, SÖTNINGSMEDEL: ASPARTAM, BETAKAROTEN (VANILJSMAK), KISELOXID. INNEHÅLLER FENYLALANINKÄLLA.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499