Kategorier

Pure Mass 4 kg SALE

dXb Nutrition

Maximal viktökning
Maximal massa!

Lagerstatus: Slut i lager

599 kr 239 kr

SUPERDEAL

Pure Mass Gainer är ett proteinrikt viktökningspulver som är utvecklat speciellt för dig som vill öka maximalt i muskelmassa.

Ett bra viktökningspulver är basen i ett kosttillskottsprogram för den som vill gå upp i vikt, eller få extra energi under en period av hård träning. Produkten kan användas året om efter varje träningspass och ger den näring man behöver för att bygga upp maximal muskelmassa och samtidigt stimulera återhämtningen efter varje träningspass. Glykogeninlagringen i muskler påverkas också positivt.

dXb Pure Mass® består av 30% vassleprotein och 65% kolhydrater i form av maltodextrin och fruktos. För att få en maximal effekt bör man alltid kombinera ett intag av proteiner och kolhydrater. Proteinintaget ger en höjning av insulinnivåerna och mängden tillväxthormon.

dXb Pure Mass är en viktöknings- och återhämtningsprodukt som passar perfekt både före och efter ett tufft träningspass. Syftet med en Gainer är att snabbt tillföra kroppen näring för att avbryta muskelnedbrytning, tillföra aminosyror för muskeluppbyggnad samt ladda upp kolhydratdepåerna i musklerna. dXb Pure Mass Gainer innehåller snabba kolhydrater och kvalitativt vassleprotein som maximerar upptaget av aminosyror och kolhydrater in i muskelcellerna. En liten mängd långsamma kolhydrater, kristalliserad fruktos är tillsatta för att förhindra blodsockerfall, som kan leda till ett nedbrytning av muskelmassa.

Har man svårt med att gå upp i vikt och om förbrännningen är hög bör man äta mer kolhydrater och mindre proteiner och tvärtom om man vill behålla muskelmassan. Pure Mass bör användas som ett kostkompliment för bästa resultat.

Alla Gainers från dXb Nutrition tillverkas utifrån ett nytt recept med riktigt goda naturliga smaker, helt fritt från artificiella sötningsmedel!

Om ditt mål är att bygga så mycket styrka och muskelmassa som möjligt, samt påskynda återhämtningen mellan passen, är detta proteintillskott värdefullt.

  • Uppbyggnad & återhämtning
  • Hög proteinhalt 30%
  • 100% naturliga smaker, helt fria från artificiella sötningsmedel
  • Välsmakande (milkshake flavors)
  • Instantiserad (extremt lättblandad)


Dosering:
2 skopor Pure Mass Gainer blandas med 3 dl vätska.

Bör drickas inom 2 timmar efter träning eftersom
glykogen inlagringen då är som störst.


Näringsvärde: (per portion)

  •       Kalorier: 471 kcal
  •       Kolhydrater: 75,8 gram
  •       Protein: 39 gram
  •       Fett: 3,2 gram


Innehåll:
Maltodextrin, Mikrofiltrerat Ultrafiltrerat vassleprotein, ren kristalliserad fruktos, naturliga smakämnen, vitaminer & mineraler; betakaroten, kalium, fosfor, niacin, vitamin D, vitamin E, pantotensyra, vitamin B 6, vitamin B 12, folsyra, biotin, vitamin K, natrium, riboflavin, Zink, koppar, mangan, selen, krom, florid, klorid.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499