Kategorier

dXb Pure Whey 1 kg Vanilj

dXb Nutrition

Svenskt vassleprotein!
Goda smaker, hög kvalitet.
Lågt fett och lite kolhydrater.

Lagerstatus: I lager

299 kr 249 kr

Pure Whey från dXb Nutrition är ett högkvalitativt proteinpulver som innehåller vassleprotein – världens mest använda proteinkälla. Protein bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan.

Pure Whey från dXb Nutrition är tillverkat av svenska råvaror och håller högsta kvalitet. Vassleprotein koncentrat är lättblandat och smakar gott. Proteinet utvinns ur söt vassle från hårt pressad ost. Genom en avancerad tillverkningsteknik är Pure Whey plus ett rent protein som snabbt tas upp av kroppen och tillfredställer behovet av aminosyror efter träning. Tillverkningen sker i Sverige och crossflowing, ultrafiltrering och mikrofiltrering har använts för att rena proteinet som sedan spraytorkats och instantiserats.

dXb Pure Whey är ett högkvalitativt proteinpulver, bestående av både vassleproteinkoncentrat och vassleproteinisolat, som genomgått en skonsam korsflödesprocess och membranfiltrering. Detta ger tillsammans ett proteinpulver med högre proteinhalt samt lägre fett- och kolhydratshalt. Fett i proteinpulver är mestadels mättat fett och viktigt att ha en så låg nivå som möjligt, tack vare en extra filtrering så har Pure Whey en unik låg fetthalt. Vassleprotein är erkänt världen över för sitt höga biologiska värde och sin kompletta aminosyraprofil med dess höga halt av de grenade aminosyrorna l-leucin, l-valin och l-isoleucin. I dXb Pure Whey ligger den genomsnittliga BCAA-halten på 21 procent av de grenade aminosyrorna l-leucin, l-valin och l-isoleucin.

Hård träning kräver ett medvetet och högt näringsintag. Om näringsintaget är för lågt börjar kroppen bryta ned muskelmassa istället för att bygga upp och återhämta. Framförallt protein är viktigt att hålla högt om man för en aktiv livsstil, eftersom protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen.

För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver. Kött, fisk och ägg är exempel på vanliga proteinkällor.

  • Högt biologiskt värde (BV)
  • Hög proteinhalt 81%
  • Lättblandad
  • Instantiserad
  • Låg fetthalt
  • Goda smaker

Näringsvärde per portion (36g) och per 100g
Kalorier138kcal383kcal
Kolhydrater2,9g8g
Protein29,2g81g
Fett1,2g3g

 

Aminosyreprofil (100g) 
 L-Alanin 4,9g
 L-Arginin 4,4g 
 L-Aspargin10,2g 
 L-Cystin2,1g 
 Glysin4,4g 
 L-Glutamin14,8g 
 L-Histidin2,5g 
 L-Isoleucin5,9g 
 L-Leucin10,5g 
 L-Lysin8,1g 
 L-Metionin2,0g 
 L-Fenylalanin3,5g 
 L-Prolin5,6g 
 L-Serin4,6g 
 L-Treonin6,0g 
 L-Tyrosin3,8g 
 L-Valin5,1g 

INGREDIENSER: Mikro-ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat, vassleproteinisolat (mjölk), avfettat kakaopulver (endast i chokladsmak), aromer, färgämne: rödbetspulver (endast i jordgubbssmak), emulgeringsmedel (solroslecitin), artificiella sötningsmedel (aspartam (källa till fenylalanin), acesulfam k).

DOSERING: Dosera 1 skopa (ca: 36g) i 2 dl vätska. Drick Pure Whey direkt efter träning och/eller som ett proteinrikt mellanmål för att öka ditt proteinintag samt motverka muskelnedbrytning och förbättra återhämtningen.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499