Kategorier

dXb Tribulus 100 kap.

dXb Nutrition

50%

Öka kroppens naturliga testosteronproduktion, öka din muskeltillväxt!

Lagerstatus: I lager

259 kr 149 kr

Huvudingrediensen i dXb Tribulus Extra Strong är Tribulus terrestris, en naturlig ört som traditionellt används för att förbättra muskelstyrka, volym och sexuell förmåga. Detta genom att höja testosteronhalten i kroppen. Tribulus har länge varit favoriten till att trigga din egenproduktion av testosteron. En storsäljare just nu till ett fantastiskt pris!

  • En naturlig testohöjare
  • Ökad styrka & uthållighet
  • Ökad prestationsförmåga
  • Förbättrad hormonell balans


Dosering:
En kapsel före frukost samt före sänggående. 
Vid en kroppsvikt över 80 kg rekommenderas en kapsel tre gånger dagligen.

Innehåll: 100 kapslar. En kapsel innehåller Tribulus terrestrisextrakt 750mg, standardiserat för minst 90% saponiner.

Näringsvärde per kapsel: 750 mg Tribulus terrestris, standardiserat för minst 90% saponiner.

Ingredienser:  Tribulus terrestris extract, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulose, cellulosapulver), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, magnesiumstearat), kapsel – gelatin.

Viktigt: Produkten rekommenderas till vuxna som ett kosttillskott. Rekommenderas inte till gravida och ammande. Kosttillskott bör inte användas som ett substitut för en varierad och balanserad kost. Förvaras torrt och svalt samt oåtkomligt för barn.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499