Kategorier

E-sterone 108 caps

Scitec

Kraftfull Ekdysteronprodukt med extra funktioner!

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr

Stark ekdysteron med extrafunktioner!

Ekdysteron är en legendarisk ingrediens som är väldigt omtalad och efterfrågad. Detta på grund av dess förmåga att stimulera muskeltillväxt samtidigt som den sänker graden av kroppsfett i kroppen. Som om inte det vore nog, förstärker den din uthållighet genom att öka lagringen av glykogen och stimulerar kroppens naturliga produktion av hemoglobin. Hemoglobin är ett protein som finns i röda blodkroppar och ser till att syre kommer ut till musklerna.

Denna produkt bidrar bland annat med:

  • Korrekt aminosyre-syntes.
  • Reglering av hormonell aktivitet.
  • Normal produktion av röda blodkroppar.
  • Ökad funktion hos immun -och nervsystem.

Bruksanvisning
Tag 1 kapsel 3 gånger om dagen i samband med måltid. Använd denna produkt tillsammans med mat som en del av en hälsosam, balanserad kost, inte som kostersättning.

Varning
Använd inte om du använder mediciner eller har några hälsoproblem. Använd inte om du är gravid eller ammar, eller är under 18 år.

Allergiinformation
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Innehållsmängd
108 kapslar - 36 portioner

Bäst före: 2015-09-30


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499