Kategorier

Xtreme EAA:PAC

Self Omninutrition

Essentiella aminosyror för maximal muskeltillväxt

Lagerstatus: Slut i lager

299 kr 199 kr

Extreme EAA:PAC

Essentiella aminosyror från Self. Det är givet att vi människor behöver få i oss dessa genom kost, då kroppen inte kan producera dessa på egen hand. Xtreme EAA:PAC innehåller alla de 8 essentiella aminosyrorna och har en respektabel mängd av BCAA. Förhållandet 8:1:1 med största delen Leucin är fördelningen i BCAA. Detta på grund av nya studier som visat att ett ökat upptag av Leucin främjar muskeluppbyggnad markant.

EAA är viktigt för dig som går på diet, för att bevara muskelmassan. Musklerna behöver tillgång till aminosyrorna för att återhämta sig.

Det är även väldigt viktigt för dig som vill bygga muskler att få i dig extra aminosyror, då dessa ökar den anabola effekten under träning, och ser till att dina muskler mår bra.

För att toppa produkten ytterligare, innehåller den förutom de 8 essentiella aminosyrorna även 4 extra aminosyror som är viktiga för dig som är under träning. Dessa är: Histidin, Taurin, Glycin och Alanin.

Dosering: Blanda 16 g (1 skopa) med 3 dl vatten i en shaker, skaka shakern i 30 sekunder. Drick före, efter eller under träningen. På träningsfria dagar, kan du inta den när som helst under dygnet.

Smaker: Tropical Blizz, Pear Smash
Förpackning: 500g - 31 portioner. 


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499