Kategorier

EAAnabol Xplode

Olimp

Ökad muskeltillväxt
100% fria aminosyror

Lagerstatus: Slut i lager

410 kr

EAAnabol Xplode med effekt av EAA, med extra BCAA, samt L-glutamin och L-alanin.

Utmärkt aminosyraprodukt baserad enbart på fria, farmaceutiskt rena former av aminosyror. Sammansättningen av AMINO EAAnabol Xplode är huvudsakligen baserad på exogena aminosyror (EAA, L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, L-treonin, L-fenylalanin + L-tyrosin, L-histidin, L- cystein + L-metionin, L-tryptofan), och eftersom kroppen inte kan tillverka dem själv måste de tillföras utifrån, från livsmedel eller i form av kosttillskott.

Om någon av dessa essentiella beståndsdelar saknas blir det en faktor som begränsar proteinsyntesen i kroppen och på detta sätt kan det störa muskelns anpassning till träning, med ökad katabolism och en negativ inverkan på ett antal metaboliska vägar, där exogena aminosyror används som direkt eller indirekt substrat. Det ömsesidiga förhållandet av enskilda exogena aminosyror i AMINO EAAnabol Xplode valdes ut baserat på det genomsnittliga dagliga behovet av EAA, fastställt genom att använda en metod från WHO/FAO/UNU publicerad 2007. Eftersom det finns individuella skillnader i behov hos idrottsmän så var produkten dessutom berikad med grenade aminosyror (BCAA), som har stark antikatabol verkan och anabola effekter i muskelvävnad.

När det gäller tränande individer så verkar tilläggen i AMINO EAAnabol Xplode också vara nödvändigt, eftersom de spelar en viktig roll i regenereringsprocessen av aminosyror efter träning. L-glutamin är lagringsmolekylen av kväve i cellerna som mycket effektivt levererar aminogrupper som används under efter-träningsprocesser för avsyrning av kroppen. L-alanin, som utöver sitt deltagande i återuppbyggnaden av proteinstrukturer i kroppen, är en del av omvandlingscykeln i glukogenesprocessen, dessutom påskyndar den återhämtning av kroppens energiresurser genom att återställa kroppens lager av glykogen i muskler och lever. Att bara använda fria former av aminosyror i produkten ökar kraftigt den takt de tas upp i blodet, medan det samtidigt förkortar den minsta tiden från konsumtion av produkten till uppkomsten av dess effekter.

Denna process underlättas dessutom genom att produkten är i pulverform, som enkelt kan förberedas till en god dryck som lätt absorberas. Tillsats av B-vitaminer förbättrar avsevärt tarmens förmåga att absorbera aminosyrorna oberoende av ovan nämnda tekniker och utlovar lämplig hastighet hos de metaboliska processerna i kroppen.

Till vem rekommenderas AMINO EAAnabol Xplode?
Produkten rekommenderas främst till alla idrottsutövare, särskilt i samband med träningsperiod, i syfte att öka koncentrationen av aminosyror som krävs för att skapa rätt hastighet för regenerering av muskelvävnad. Vissa aminosyror som används i denna produkt, vars koncentrationer dessutom har ökats (BCAA) har en stark antikatabol verkan som åstadkommer en anabol effekt. Av detta skäl bör individer som utövar styrke- och uthållighetsdicipliner och vill bygga muskler, friidrottare och företrädare för kampsport, på professionell- eller amatörnivå, använda AMINO EAAnabol Xplode för att så snabbt som möjligt komplettera nödvändiga aminosyror.
Produkten rekommenderas även för vegetarianer, de som vill gå ner i vikt eller går på andra dieter som är förknippade med risk för underskott på aminosyror som krävs för hälsan. Produkten är ett utmärkt komplement i kosten för alla individer som måste leverera protein till kroppen i sin snabba och lätt absorberbara form.

EAAnabol Xplode - upptäck dess magiska kraft!

Ingredienser:
EAA mtrx [L-leucine, L-lysine HCl, L-valine, L-isoleucine, L-threonine, L-phenyloalanine, L-methionine, L-tryptophan], EAA Support [L-glutamine, L-tyrosine, L-histidine HCl, L-alanine, cystine (as source of L-cysteine)], EXTRA BCAA [L-leucine, L-isoleucine, L-valine], niacin (nicotinamide), vit. B6 (pyridoxine hydrochloride); thickener – acacia gum, acidity regulators – malic acid, citric acid, sodium citrate; aromas, sweeteners – acesulfame K, sucralose.
Varning: Gravida och/eller ammande kvinnor skall inte använda denna produkt.

Dosering:
1 skopa(13g) två gånger om dagen. Innan måltid eller i samband med träning. Överskrid inte rekommenderad dosering.

Förpackning: 520g


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499