Kategorier

Egg Pro 900g

Scitec

Protein baserat på äggvita
Laktosfritt!

Lagerstatus: Slut i lager

349 kr

Scitec Egg Pro 900g

Protein med så pass hög kvalitet som detta, har ett aminokomplex som människans kropp har lätt att smälta, och kan dra nytta av en stor andel. De flesta animaliska proteiner anses vara högkvalitetsprotein. Protein baserat på äggvita är ett komplett proteintillskott och används med stor framgång av bodybuilders. Detta är ett perfekt protein för dig som laktosintolerant, då det är baserat på ägg istället för mjölk, som till exempel vassle är. Detta protein bidrar till tillväxt och underhåll av musklerna samt upprätthållandet av normal benmassa.

Aspartamfri!

Bruksanvisning
Mixa 1 portion med 300 ml vätska. Skaka kraftigt! Drick en portion lämpligen direkt efter träning. Ytterligare portioner kan eventuellt intas. Använd denna produkt i kombination med en hälsosam, balanserad kost, inte istället för mat.

Allergiinformation
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten.

Innehållsmängd
930 g – 31 portioner

Dosering: 30 g (cirka 1 skopa)
Portioner per förpackning: 31

Innehåll per servering
Kalorier 97 kcal
Kalorier från fett 0 kcal
Fett totalt 0 g
Mättat fett 0 g
Kolesterol 0 mg
Natrium 290 mg
Kolhydrater 2 g
Socker 2 g
Protein 22 g
Aminosyrekomplex 1810 mg

 

Aminosyreprofil g/100g
L-Alanin 4,7g
L-Meteonin 2,8g
L-Arginin 4,4g
L-Fenylalanin 4,7g
L-Asparaginsyra 8,3g
L-Prolin 3,2g
L-Cystein 2,1g
L-Serin 5,6g
L-Glutaminsyra 10,8g
Taurin 1,0g
Glycin 2,8g
L-Treonin 3,7g
L-Histidin 1,8g
L-Tryptofan 1,0g
L-Isoleucin 4,6g
L-Tyrosin 3,2g
L-Leucin 6,8g
L-Valin 5,2g
L-Lysin 5,5g


INGREDIENSER:
Äggviteprotein, Dextros, Kakaopulver (10-12 %), Smakämne (Vanilj, Choklad), Smakförstärkare (Natriumklorid), Förtjockningsmedel (Xantangummi). Konstgjorda Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos), Taurin.


Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499