Kategorier

Einherjer Berzerk, 360g SALE

Sportlab

Kriga dig till valhall med einherjer PWO!
Pump, stryka och uthållighet.

Lagerstatus: Slut i lager

497 kr 349 kr

Kampanjerbjudande!
Nedsatt pris samt synefrin på köpet!

Inget trams, bara effektiva ingredienser i rätt dosering.

Einherjer Berzerk från Sportlab är en innovativ pre-workout med flera välkända aktiva ämnen som visat sig göra under i kombination med varandra. Denna pwo är ett bevis på att man inte behöver använda sig av långa innehållsförteckningar med tveksamma ingredienser för att ta fram en grym prestationshöjare.

Koffein, kreatinmonohydrat, beta-alanin, citrullin och extrakt från pouchong i väl uttänkta mängder för att arbeta med maximal synergi. Denna kombination gör Einherjer Berzer till en Preworkout att räkna med. 

  • Kraftfull stim och grymt fokus.
  • Inga billiga utfyllnadsämnen.
  • Pump, styrka, uthållighet!

Einherjer berzerk från Sportlab påverkar dina kväveoxidnivåer med hjälp av citrullin, vilket styr ditt blodflöde till muskelcellen och ökar din potentiella muskeltillväxt och glukostupptag. Detta ger dig också ökad pump! Kreatin ger dig styrka via ökade ATP-nivåer, och Beta-alanin gynna din uthållighet och mjölksyretålighet genom att höja dina karnosin-nivåer. Koffein stimulerar det centrala nervsystemet och ökar kroppens fettoxidation. Ämnet verkar också uppiggande och ökar din mentala skärpa.

Dosering: 1-2 skopor (9-18g) blandas i 3-6 dl vatten och intas ca 20 minuter innan träning.

Portioner per burk: 40 portioner (9g per portion)
Portionsstorlek: 1-2 skopor (9-18g)
Smaker: Blue Raspberry, Tropical. White Cola

Ingredienser: Beta-alanin, Kreatinmonohydrat, Citrulinmalat, Kalciumkarbonat, Koffein vattenfri, extrakt från pouchong te, mikrokristallin cellulosa, L-alanine, L-glycin, smakämnen: naturliga och artificiella, färgämne: E101, E133, sötningsmedel: sukralos, acesulfam-K. Koffeinhalt: 150mg/ servering á 1 skopa (9g)

OBS! Rekommenderas EJ till tävlande idrottare. Innehåller ämnen som vid dopingkontroll kan ge positivt svar.


Synephrine, 100 tabs

Aptitdämpande, fokushöjande och fettförbrännande!

Synephrine Boost från Sportlab är ett rent synefrintillskott för dig på diet eller som vill få mer definierade muskler. Synefrin stimulerar det sympatiska nervsystemet. Detta gör dig mer alert och fokuserad vilket i sin tur leder till bättre resultat. Synefrin har också en hungerdämpande effekt som är väldigt eftertraktad under diet.

Synephrine Boost är ett mycket säkert tillskott förutsatt att du inte kombinerar det med andra stimulantia som t.ex. koffein.

Synefrins fettförbrännande verkan i kombination med dess fokushöjande och aptitdämpande effekt gör det till ett ämne som är perfekt för en lyckad diet.

Dosering: 1 tablett per dag. Dosen skall inte överskridas
Antal tabletter per burk: 100 
Antal dagsdoseringar per burk: 100

Ingredienser: Tabletthjälpmedel (Mikrokristallin cellulosa, magnesiumsterat, kiseloxid), Synefrin HCL

Innehåll per dagsdos 1 tablett
Synefrin HCl 48,6 mg
 -varav synefrin 40mg

Producerad i fabrik som hanterar mjölk, nötter, ägg, gluten, svaveldioxid och soja. Alla våra kosttillskott skall användas som ett komplement till en mångsidig och balanserad kost samt en hälsosam livsstil. Förvaras svalt, torrt, väl tillsluten samt oåtkomlig för små barn. Produkten och dosering är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499