Kategorier

Eiselt Kreatinpyruvat

Eiselt

SLUTSÅLD

Lagerstatus: Slut i lager

298 kr 249 kr

KREATINPYRUVAT är väsentligt bättre än vanligt Kreatin i flera avseenden. Först av allt så är det mer direktverkande så det räcker med att du tar 5 gram cirka en timme innan träning och du får en omedelbar effekt. Du behöver alltså ingen uppladdning som vanligt Kreatin kräver för bästa effekt. KREATINPYRUVATET binder inte heller nämnvärt mycket vätska i kroppen vilket gör att du inte behöver oroa dig för att "svälla" upp.

Ökar muskelstyrkan och explosiviteten.

Den styrkeökande effekten av KREATINPYRUVAT är ännu bättre än vanligt kreatin. Detta beror dels på att KREATINPYRUVAT tas upp i muskelcellerna 28 procent bättre och dels för att effekten håller i sig längre under träningspasset. Att effekten håller i sig längre betyder att om du t ex tränar flera muskelgrupper under ett pass så bibehåller du styrkan bra under alla övningar.

Ökar även uthålligheten.

KREATINPYRUVAT har prestationshöjande effekt som samverkar med den styrkeökande effekten vid bl a lagsporter såsom ishockey, bandy, fotboll. Vanligt kreatin saknar denna effekt. Effekten är även till fördel för rena uthållighetsidrotter såsom löpning, cykling, spinning och aerobics. Studier på elitroddare visade en markant skillnad i prestation.

... och fettförbränningen!

En annan helt unik egenskap är att KREATINPYRUVAT ändrar energiflödet i cellerna så att muskelcellerna använder mer fett som energi, och sparar på kolhydrater. Detta ger dels mer ekonomisk förbrukning av energi vid uthållighetsidrotter och dels en bra hjälp om man vill gå ned några kilo. I detta avseende är Kreatinpyruvat det perfekta viktreduceringsmedel eftersom det ökar kroppens förmåga att förbränna fett och samtidigt gör att man får mer energi att träna hårdare. Ett bra alternativ till pyruvat, om du samtidgt vill ha de andra positiva effekterna som KREATINPYRUVATET ger.

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499