Kategorier

Elbow Support

McDavid

25%

Armbågsskydd med värmande smärtlindring.

Lagerstatus: I lager

199 kr 149 kr

McDavid elbow support

Skydd av värmeutvecklande neopren, klätt med nylon på båda sidorna. Kraftigt nylon på utsidan för god hållbarhet. Profilerade och kastade sömmar för bästa passform.

Skyddsnivå 1

En grundskyddsnivå avsedd främst för: Tendinit, bursit, artrit eller kronisk armbågssmärta. Ger ett utmärk skydd mot skavsår och skrubbsår från fall på idrottsplan. Skyddet ger tryck på mjukvävnaer och är värmebevarande vilket hjälper till att lindra smärtan och främjar läkningen. Neopren ger värmeutveckling och ökad blodcirkulation i muskeln vilket främjar läkningen och minskar smärtan.

Kom ihåg att armbågsskydd aldrig är en ersättning för läkarvård. kontakta alltid läkare för diagnos och behandling av skador.

Storlekstabell för armbågsskydd runt armbågen: 

S 20 - 24cm
M 24 - 28cm
L 28 - 30cm
XL 30 - 35cm

Material: 100% neoprengummi/ 100% nylon

Tvättråd: Tvättas med ett varmt vatten och ett milt tvättmedel, rengör noggrant och dropptorka. får inte torktumlas eller kemtvättas. Upprepad tvättning rekommenderas för att hålla skyddet rent och fritt från kroppssalter som kan ge hudirritation.

Varning: Får inte användas på öppna sår eller om du har överkänslig hud, gummiallergi eller cirkulationsproblem. Avbrytt användningen om utslag eller annan hudirritation uppstår. Rådfråga läkare eller hudspecialist vid bestående besvär.

Artnr: 481R

Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499