Kategorier

Element Tee

Dcore

Mångsidig, sportig t-shirt med maskulin passform!

Lagerstatus: Slut i lager

399 kr

En t-shirt för alla utmaningar i alla väder!

Element Tee från Dcore har allt. Det omåttligt populära TAG-materialet från Dcore som är ett snabbtorkande, fuktavledande, ultralätt men med en mjuk bomullskänsla. Detta material gör sig utmärkt för alla utmaningar, och är speciellt framtaget för idrott. 

Dcore tränings t-shirt Element Tee är även förstärkt med polygiene anti-odor. En behandling som gör att lukt stöts bort från plagget. Detta gör att du inte behöver tvätta lika ofta, och kan träna i samma plagg fler gånger! Mindre slitage på materialet och miljön, men träning för dig!

  • Raglanärmar & rundad urringning!
  • Flatlock-sömmar som motverkar skav och irritation.
  • Funktionellt material som håller dig torr och fräsch.
  • Mjuk och behaglig bomullskänsla.

Dcore Element Tee framhäver på ett maskulint sätt dina träningsresultat med hjälp av den något lägre, rundade urringningen samt de eftertraktade raglan-ärmarna. Dessa detaljer förstärker siluetten av din bröst- och axelmuskulatur, vilket gör att du ser mer muskulös ut. 

Material: 67% polyester, 28% viscose, 5% spandex, 150gsm
Modellen är 179cm, väger 80kg och bär storlek M.


Polygiene motverkar dålig lukt genom ett biocid av silversalt (silverklorid) tillverkat av återvunnet silver och ser till att dina träningskläder håller sig fräscha och inte behöver tvättas lika ofta. Undvik att tvätta plagget i onödan och låt lufttorka för att spara på både miljön och plagget.


Stäng
Saknar 499kr innan fri frakt!
0 of 499